Norwegian Prima introduceert nieuwe spa- en fitness aanbod

Inclusief de allereerste houtskool sauna op zee ! orwegian Cruise Line (NCL), de innovator in wereldwijde cruisereizen deelt details over het nieuwste spa- en fitnessaanbod voor haar langverwachte Norwegian Prima Klasse schepen – Norwegian Prima en Norwegian Viva.

De eerste twee van de zes schepen binnen deze geavanceerde klasse zullen de eerste houtskool sauna van de cruise-industrie op zee bevatten. NCL heeft verschillende favorieten van gasten opgenomen, evenals geheel nieuwe spa-concepten in de nieuwe Mandara Spa en fitnesslocaties. Waaronder thermische ervaringen, hot-stone ligstoelen en een – voor NCL nieuwe – twee verdiepingen tellende indoor spa-waterval. Het bekroonde architectenbureau Rockwell Group heeft op meesterlijke wijze de perfecte omgeving ontworpen voor rust en verjonging in Norwegian Prima en Norwegian Viva spa- en fitnesslocaties.

“Het debuut van onze Prima klasse heeft alles te maken met het verbeteren van de gastervaring voor alle contactpunten die voor een perfecte vakantie op zee zorgen. Van eten en drinken, entertainment, recreatieve activiteiten en nu spa en fitness,” aldus Harry Sommer, president en CEO van Norwegian Cruise Line. “Onze nieuwste gezondheids- en wellness-ervaringen zijn ontworpen om de zintuigen van onze gasten als nooit tevoren te prikkelen, door design en architectuur van wereldklasse te combineren met een uniek aanbod waarmee onze gasten echt kunnen ontspannen en ontsnappen.”

Ontwaak de zintuigen in de geheel nieuwe Mandara Spa. De eerste houtskoolsauna op zee in de geschiedenis van de cruise industrie. Als onderdeel van de voortdurende – alleen te vinden op NCL’s Prima klasse – vakantie ervaringen, zoals ‘s werelds eerste racebaan van drie verdiepingen op zee, zal NCL de eerste houtskoolsauna in de branche onthullen. De houtskoolsauna is afgeleid van Japanse en Koreaanse wellnesspraktijken en gebruikt een stralingswarmtesysteem met een buitenste houtskoollaag om temperaturen tussen 30-50 graden Celsius te bereiken. Gasten kunnen ontspannen terwijl de sauna de bloedsomloop en het metabolisme stimuleert en tegelijkertijd gifstoffen uit het lichaam verwijdert. De sauna behandelt ook effectief spierstijfheid en spanning, inclusief verlichting van rugpijn, hoofdpijn en artritis, door de diepe afgifte van bindweefsel en spieren te bevorderen.

Thermische ervaringen: De houtskoolsauna is slechts een van de acht thermale spa-ervaringen die beschikbaar zijn in de vernieuwde Mandara Spa. Gasten kunnen ook genieten van een reeks ervaringen zoals een zout- en stoombad, evenals de gloednieuwe spa-ervaringen waaronder een Ice Room, Experiential Showers, een Flotation Salt Pool en een infraroodsauna. Ice Room: Na het ontspannen in de sauna of het stoombad kunnen gasten afkoelen in de verfrissende Ice Room. De koude lucht helpt de bloedcirculatie te verhogen, de luchtwegen te stimuleren en het immuunsysteem te versterken. Experiential Showers: Meerdere waterstralen en lichteffecten stimuleren het lichaam, verlagen de lichaamstemperatuur en stimuleren de bloedsomloop. Floatation Salt Pool: Met deze behandeling kunnen gasten al hun spieren volledig ontspannen terwijl ze in warm water drijven. Een ervaring die lijkt op het ervaren van zwaartekracht door het drijfvermogen van het zoute water. De Floatation Salt Pool is gunstig voor het verlichten van mentale angst en spierspanning. Infraroodsauna: In tegenstelling tot traditionele sauna’s die conventionele warmte gebruiken om de lucht te verwarmen, gebruiken infraroodsauna’s infraroodlampen om het lichaam direct te verwarmen — en bij lagere temperaturen dan traditionele sauna’s. Dit bevordert ontspanning, een betere nachtrust, verlichting van pijnlijke spieren en gewrichten, een betere bloedcirculatie en ontgifting.

Nieuwe diensten : NCL introduceert ook verschillende nieuwe diensten in de spa, waaronder twee nieuwe bedden van de Gharieni Group, de Gharieni Welnamis en de Gharieni Wellmassage5D. Het Welnamis-bed maakt gebruik van Binaural Acoustic & Dynamic Stimulation. Een computergestuurde akoestische en vibratietherapie die de hersenen traint om te ontspannen en te profiteren van diepe ontspanningstechnieken. Ondertussen biedt het bekroonde Wellmassage5d-bed een wellness-massage-ervaring voor het hele lichaam met behulp van acht speciaal voorgeprogrammeerde posities en de “Signature Treatment” -techniek van NCL. Andere nieuwe diensten zijn: Ocean Spa Wave Massage; Musclease Aroma Spa Ocean Wrap; Cellutox Aroma Spa Ocean Wrap en Zero Gravity Wellness Massage.

First-of-its-Kind Design: In de spa kunnen gasten een bezoek brengen aan het Vitality- of Salt Floatation-zwembad, waar ze zich kunnen onderdompelen in de kalme geluiden van de twee verdiepingen tellende spa-waterval. Deze ruimte beschikt ook over een indrukwekkende marmeren wenteltrap. Andere design hoogtepunten zijn de ontspanningsruimte in de spa en het Pulse Fitness Center. Beide ruimtes bevinden zich aan de voorzijde van het schip, zodat gasten kunnen genieten van een prachtig uitzicht van 270 graden over de oceaan. Het is tevens de eerste keer dat het fitnesscentrum van NCL zich aan de voorzijde van het schip bevindt. De sportschool zal ook de geheel nieuwe Performance Recovery-ruimte bevatten, een interactieve wellness-ervaring waarbij gebruik wordt gemaakt van een selectie van Hyperice-producten in workshops, groepsfitnesslessen en diensten om de gebruikersvoordelen te maximaliseren.

Terugkerende favorieten : Norwegian Prima en Norwegian Viva beschikken ook over verbeterde spa- en fitnessfaciliteiten, waaronder het Vitaly-zwembad, de stoomsauna en de Finse sauna. De spa biedt een breed scala aan diensten in de 20 behandelkamers, waaronder massages, acupunctuur, manicures en pedicures, gezichtsbehandelingen en meer. In de Pulse Fitness Center hebben gasten gratis toegang tot de ultramoderne fitnessapparatuur die ze van NCL gewend zijn. Yoga- en spinlessen zullen ook beschikbaar zijn.