Pa’lais Black Pepper

De nieuwe pepersmaak voor zomerse aperitiefhapjes … Een plantaardige toekomst met het Belgische merk Pa’lais.

Na verschillende smaken voor plantaardige spreads te hebben verkend, lanceert het Belgische merk Pa’lais, dat producten zonder koemelk produceert, een gloednieuwe smaak met zwarte peper. Deze nieuwe spread (verkrijgbaar bij Bio-Planet en de distributeur Biofresh) combineert de kracht van zwarte peper met de zachte, bloemige kant van roze peper voor een intense en verfijnde smaak. Een nieuwe topper voor een geslaagd aperitief met familie of vrienden.

Een unieke mix van pepers : Na meerdere maanden van smaakonderzoek stelt Pa’lais met trots haar nieuwste smaak voor: Black Pepper. Een heerlijk alternatief voor dierlijke roomkaas met pepersmaak, zonder melk of lactose, maar wel op basis van biologische cashewnoten. Een smeuïge plantaardige spread die de pittigheid van zwarte peper combineert met de bloemige, zachte en anijsachtige smaak van roze peper. De combinatie van deze twee pepers vormt een explosie van smaken in de mond.

Sinds 2018 biedt het Belgische merk Pa’lais plantaardige alternatieven voor dierlijke roomkaas en kookroom aan. Alle recepten worden uitsluitend op basis van planten bereid en de gebruikte cashewnoten zijn biologisch en duurzaam. Als je kookt met Pa’lais, zet je de beste voedingsstoffen op het menu. De producten van Pa’lais bevatten weinig zout en verzadigd vet, en veel eiwitten, vitaminen, mineralen en probiotica. Niet te verwonderen dus dat ze nutriscore A hebben gekregen.

Niet alleen perfect als aperitiefhapje

Black Pepper is heerlijk op een eenvoudige cracker bij een aperitief met vrienden, maar ook voor bij de lunch. Zo kun je de spread op een boterham smeren of aan een wrap toevoegen. Black Pepper smaakt ook uitstekend in gekookte vorm. Voor je het weet, is Black Pepper met zijn heerlijke pepersmaak het onmisbare ingrediënt voor je feestmaaltijden. Iets om indruk mee te maken op je vrienden en familie.

Er zijn veel manieren om van de nieuwe Pa’lais te genieten, dus laat uw creativiteit de vrije loop! Hier zijn enkele heerlijke suggesties, een bagel met groentenpickles, een cracker met verse kruiden, toast met champignons, komkommerlinten gevuld met Pa’lais Black Pepper, granaatappelpitjes en verse munt, gevulde dadels, enz. Meer inspiratie op www.palais.bio

Het assortiment aan spreads van Pa’lais bestaat nu uit 5 zeer uiteenlopende smaken.; Pa’lais Black Pepper*: een sterk karakter met de smaak van zwarte peper. ​​ Pa’lais Nature: het klassieke alternatief. Pa’lais Garlic & Fine Herbs: een smaakbom met knoflook en fijne kruiden. ​Pa’lais Cucumber & Chives: plantaardige tzatziki met komkommer en bieslook. ​Pa’lais Mango & Chili: voor de durvers. ​​Vanaf € 4,29.

Een 100% Belgisch merk

Pa’lais is een start-up die in 2018 in Brussel is opgericht door Belgen. Het hele assortiment van Pa’lais wordt geproduceerd in een (100% plantaardige) werkplaats in Maldegem, waar de producten worden bereid/gefermenteerd/gerijpt. Achter Pa’lais zit geen groot levensmiddelenbedrijf. Wel Laurent Jadot, een vegan ondernemer, en Kevin Storms, een kok die gespecialiseerd is in de plantaardige keuken. Na twee jaar innovatief onderzoeken en experimenteren hebben zij traditionele technieken voor de productie van zuivelproducten gecombineerd met plantaardige ingrediënten. Samen hebben ze besloten plantaardige alternatieven voor zuivelproducten te creëren met smaak en voedingswaarde.

Het assortiment van Pa’lais bestaat uit 5 spreads en 4 sauzen die 100% plantaardig en biologisch zijn. Het hele assortiment is door het V-label gecertificeerd vegan. Pa’lais is een plantaardig product voor het hele gezin en is geschikt voor iedereen, of je nu flexitariër, vegetariër, vegan of lactose-intolerant bent. De verpakking is 100% recycleerbaar.

De producten van Pa’lais worden verkocht bij Delhaize, Bio-Planet en het bionetwerk, en online op Kazidomi.com, Rayon.be, Gorillas.io en ThePlantBasedDistrict.com. Pa’lais wil in 2022 ook de Nederlandse, Franse en Duitse markt veroveren en een nieuw assortiment producten ontwikkelen.