Pistolet Original gaat voor groen bij Farm!

Omdat bedrijven meer dan ooit zichzelf moeten heruitvinden, kwam Valérie Lepla met een nieuwe uitdaging : de platgetreden paden verlaten en nieuwe samenwerkingen aandurven.

Spiksplinternieuw ! Pistolet Original biedt een nieuw gamma biologische belegde broodjes die helemaal klaar om op te eten beschikbaar zijn bij alle Färm-winkels van Brussel. De kaart werd geïnspireerd door de klassiekers van Pistolet Original, aangepast met biologische producten. Bakker Yves Guns droeg zijn steuntje bij en stelde een nieuw biologisch broodje op punt.

Wat drijft deze samenwerking met Färm ?

Het verlangen om een nieuw gamma broodjes te kunnen aanbieden, te werken met biologische ingrediënten en vooral te kunnen samenwerken met nieuwe producenten en partners. Samen staan we sterker. We moeten handelen en aan de toekomst denken. Pistolet Original gaat zo verder op de ingeslagen weg van zoveel mogelijk lokale kwaliteitsproducten waarbij smaak en uitwisseling met ambachtelijke producenten centraal staan.

Pistolet Original is van maandag tot en met zaterdag verkrijgbaar bij Färm (2 vaste keuzemogelijkheden elke dag van de week) : Gepaneerde kip, mayonaise, peterselie, citroen, sla & Américain nature, kaasschilfers, sla, olijfolie, citroensap. Elke dag is er een extra suggestie : maandag : kip, curry, appel, sla; dinsdag : gehaktbal, mayonaise, sla; woensdag ; Gouda, witloofsla; donderdag : geitenkaas, courgette, sla, olijfolie, citroensap; vrijdag : omelet, gerookte zalm, sla en zaterdag : Luikse pens, mayonaise, mosterd, sla

Ontmoeting met Jean-David Couderc, operationeel directeur bij Färm.

Hoe kwam het dat u zin kreeg om Pistolet Original bij Färm te verkopen?

Een van onze missies is de ontwikkeling van biologische producten in België ondersteunen. Het is dan ook logisch dat we met Pistolet Original samenwerken en hen begeleiden in de transformatie van hun producten naar een biologische versie. Tot slot voelen we allemaal de behoefte om iets te doen ter ondersteuning van de horeca in deze moeilijke tijden. De broodjes van Pistolet Original doen ons denken aan een product dat voor 100% van bij ons komt ! Mijn favoriete broodje ? Zonder enige aarzeling dat met omelet en zalm.