Radisson hotel group lanceert eerste gedurfde en stijlvolle Radisson Red in Chandigarh Mohali

Radisson Hotel Group kondigt de lancering aan van zijn gedurfde en onconventionele merk, Radisson RED, in India, met de opening van Radisson RED Chandigarh Mohali. Het hotel is het eerste van 10 hotels die onder de paraplu van het merk in de komende drie tot vijf jaar op de markt zullen worden geopend. Het hotel voldoet aan de behoeften van de nieuwe reizigers in India en over de hele wereld, met zijn gedurfde en stijlvolle eigenschappen gelegen in dynamische, stedelijke en schilderachtige locaties. Dit biedt gasten eindeloze mogelijkheden om in en uit te tunen – moeiteloos schakelen tussen zaken en vrije tijd. Door kunst, muziek en mode te integreren in de diensten en ervaringen, samen met een extra focus op gemeenschappelijke ruimtes zoals de bars en lobby’s, digitale klantenservice en felgekleurde interieurs – is Radisson RED klaar om de benchmark te zetten voor de toekomst van de hedendaagse gastvrijheid. .

Met een speelse draai aan het conventionele, Radisson RED Chandigarh Mohali biedt reizigers de perfecte balans tussen opvallende natuurlijke landschappen en een bloeiende zakenwijk, evenals centrale toegang tot Mohali, Chandigarh, en Panchkula. Radisson RED Chandigarh Mohali’s positieve en vrolijke service stijl geeft zijn gasten de vrijheid om hun ervaring met maximale flexibiliteit eigen te maken. Het ontwerp van het hotel is eclectisch en gedurfd en verbeeldt een nieuwe filosofie in de wereld van gastvrijheid.

Met 154 kamers, kunnen gasten kiezen uit vier kamercategorieën, waaronder standaard kamer, superior kamer, junior suite en executive suite. Alle kamers en suites zijn uitgerust met kingsize bedden, stijlvol meubilair, selfie spots, digitale schermen en revitaliserende voorzieningen om ervoor te zorgen dat gasten een leuke ervaring hebben.

In het Radisson RED Chandigarh Mohali, kunnen gasten kiezen uit de uitgebreide vergader- en evenementenruimtes en buiten gazons. Ze hebben de vrijheid en flexibiliteit om hun eigen evenementen te personaliseren met meer dan 3.500 m² aan ruimte. Gasten kunnen ook genieten van het fitnesscentrum en buitenzwembad van het hotel, zich onderdompelen in de sociale hub en verbonden blijven op het werk met gratis, high-speed Wi-Fi.

Radisson RED Chandigarh Mohali’s on-site restaurants bieden experimentele en unieke menu-opties met een focus op verse en biologische producten. Gasten kunnen hun routine opfrissen en de hele dag dineren in het bruisende en moderne REDHABA; genieten van de beste selectie wijnen en sterke dranken in de JIGGERA BAR; zich opladen in LAVŌ&GO, de koffiespecialiteiten- en theelounge van het hotel.