Radisson Individuals breidt uit naar Turkije

Radisson Hotel Group kondigt de opening aan van het Royan Hotel Hagia Sophia Istanbul, een onderdeel van Radisson Individuals, het eerste Radisson Individuals hotel in Turkije. Het hotel is gelegen in het hart van het historische schiereiland op loopafstand van vele bezienswaardigheden, waaronder de Hagia Sophia, het Topkapı Paleis, de Blauwe Moskee en de Grand Bazaar. Met de opening van Royan Hotel Hagia Sophia Istanbul, een onderdeel van Radisson Individuals, wordt een vijfde merk van de Radisson Hotel Group in Turkije geïntroduceerd en komt het portfolio van de groep in het hele land op meer dan 40 hotels in exploitatie en in ontwikkeling.

Royan Hotel Hagia Sophia Istanbul beschikt over 49 standaard en superior kamers en suites uitgerust met een breed scala aan voorzieningen, zoals koffie- en theefaciliteiten op de kamer, badjassen en slippers, en gratis high-speed Wi-Fi om gasten zich thuis te laten voelen met op maat gemaakte persoonlijke accenten. Gasten kunnen genieten van kamers met uitzicht op de tuinen of op de prachtige Zee van Marmara. Het hotel heeft twee restaurants, de Lobby Lounge, waar lunch en diner worden geserveerd in een warme en ontspannen sfeer, en het Rooftop Restaurant, waar u kunt ontbijten en genieten van een uitgebreide internationale culinaire ervaring.

Royan Hotel Hagia Sophia Istanbul is gelegen in de buurt van Sultanahmet waar gasten zich onmiddellijk kunnen onderdompelen in de rijke geschiedenis, architectuur, cultuur en kunst van Istanbul. Op enkele minuten van het oude historische stadscentrum en de belangrijkste historische bezienswaardigheden van drie rijken, is Sultanahmet een topbestemming met een grote verscheidenheid aan restaurants, cafés en hotels die gemakkelijk te voet of met de tram kunnen verkend.

In antwoord op de behoefte van onafhankelijke hoteleigenaren om meer merkbekendheid en consumentenvertrouwen te krijgen, lanceerde Radisson Hotel Group vorig jaar het merk Radisson Individuals – een nieuw conversiemerk dat onafhankelijke hotels en lokale, regionale ketens de kans biedt om deel uit te maken van het wereldwijde Radisson Hotel Group-platform, te profiteren van de internationale bekendheid en ervaring van de groep, met behoud van hun eigen uniciteit en identiteit. Toetreding tot Radisson Individuals is een ideale eerste stap voor individuele hotels met sterke servicescores die onafhankelijk willen blijven of overwegen over te stappen naar een van de succesvolle hoofdmerken van de Groep, en biedt tevens een sterk voorstel voor lokale hotelmerken die op zoek zijn naar aanvullende distributiekanalen en/of co-branding opties.

Met de gezondheid en veiligheid van gasten en teamleden als topprioriteit, zal Royan Hotel Hagia Sophia Istanbul, het Radisson Hotels Safety Protocol programma implementeren.