Radisson Individuals debuteert in Egypte

Opening van Marina Resort Port Ghalib

Radisson Hotel Group kondigt de lancering aan van het nieuwste merk van de groep, Radisson Individuals, in Egypte met de opening van Marina Resort Port Ghalib, een lid van Radisson Individuals. Dit brengt het portfolio van de Groep in Egypte op 8 hotels in exploitatie en in ontwikkeling en het eerste Radisson Individuals in Afrika.

Marina Resort Port Ghalib, een onderdeel van Radisson Individuals, is gelegen op een ideale locatie langs de woestijnkust van de Rode Zee, naast Port Ghalib’s met palmbomen omzoomde promenade en populaire jachthaven, met directe toegang tot het strand en een eigen waterpark. Port Ghalib ligt in Marsa Alam aan de zuidelijke Koraalkust van de Rode Zee in Egypte, 67 km ten zuiden van Quseir City. Het resort is gunstig gelegen dicht bij een scala aan attracties, waaronder de populaire nabijgelegen duiklocatie Marsa Mubarak, waar bezoekers van dichtbij vissen, zeeschildpadden en lokale zeezoogdieren kunnen zien.

Elk van de 159 ruime en stijlvolle hotelkamers en suites heeft een balkon met uitzicht op het zwembad of de jachthaven. De duplexsuite met twee slaapkamers van het hotel is een perfect thuis weg van huis dat zich uitstrekt over 160 m² en beschikt over een keuken, woonkamer, eetkamer en ontvangstruimte, twee grote slaapkamers, elk met een eigen en-suite badkamer.

De eet- en drinkgelegenheden van het hotel zijn gevestigd in een stijlvolle binnen- en buitenomgeving langs de kustlijn. La Brasserie, het restaurant van het hotel, bevindt zich net boven de lobby en biedt een buffet met live-kookstations. De Lobby Bar van het hotel is de perfecte plek om koffie te drinken of een lichte maaltijd te nuttigen op elk moment van de dag, terwijl de Marina Beach Bar, Splash Bar, en The Nest Bar ideale locaties zijn voor verfrissingen langs de kust of bij het zwembad.

De hoogste prioriteit van Radisson Hotel Group blijft de gezondheid en veiligheid van haar gasten en medewerkers. Marina Resort Port Ghalib, een lid van Radisson Individuals, implementeert het Radisson Hotels Safety Protocol programma van diepgaande reinheid en desinfectie protocollen ontwikkeld in samenwerking met SGS.