Anantara Uluwatu Bali eiland van de Goden

Na een langverwachte heropening is Bali ‘back in business’ met quarantaine-vrije verblijven en visa bij aankomst voor internationale reizigers. Om terugkerende gasten te verwelkomen, streeft Anantara Uluwatu Bali Resort ernaar om hun aankomst en verblijf zo naadloos en veilig mogelijk te laten verlopen met het nieuwe ‘Back to Bali’ pakket.

Anantara Uluwatu ligt op een mooie rit van Ngurah Rai International Airport en biedt een gratis airport pick-up naar het resort waar gasten met een gerust hart kunnen verblijven in de wetenschap dat het volledig is gecertificeerd met de Indonesische overheid’s Cleanliness, Health, Safety, and Environmental Sustainability (CHSE). Bij aankomst worden de reizigers verwelkomd met een traditionele Balinese zegening.

Het Anantara Uluwatu Bali Resort ligt bovenop een indrukwekkende klif en biedt sensationeel oceaanzicht op het wereldberoemde Impossible Beach direct voor het resort. Dit strand is een van de beroemdste surfpunten van Bali waar surfers via de strandlift van het resort kunnen afdalen naar het prachtige rotsachtige strand. Vanaf daar is het slechts 300 meter peddelen vanaf het toepasselijk genaamde strand naar de break die het hele jaar door geschikt is voor surfpro’s.

Op het terrein kunnen gasten kiezen uit een collectie van 74 suites met zeezicht, twee- en drieslaapkamer villa’s met tuin en oceaanzwembad en drie-slaapkamer split level duplex penthouses. Tijdens hun verblijf kunnen gasten verdwijnen in een wereld van verwennerij, beginnend met een gratis Balinese massage, dineren op de klif met het beste uitzicht op Uluwatu’s beroemde surf break en mogelijkheden om het eiland van de Goden te verkennen zonder zorgen van de wereld.