Radisson opent opwindend luxehotel in Tianjin

Radisson Hotel Tianjin Aqua City heeft zijn deuren geopend en introduceert een nieuw opwindend luxehotel van het Radisson-merk in een van China’s belangrijkste havens. Het Radisson Hotel Tianjin Aqua City ligt in het hart van Tianjin en is direct verbonden met de Aqua City lifestyle mall. Het hotel is omgeven door populaire toeristische attracties zoals Tianjin Ancient Culture Street, de Drum Tower, Great Mercy Temple en Italian Street. Het ligt ook op 25 km van de internationale luchthaven Tianjin Binhai en op slechts 2 km van het treinstation Tianjin West, een belangrijke halte op de hogesnelheidslijn tussen Beijing en Shanghai.

Dit stedelijke hotel, geopend op 22 november 2021, beschikt over 263 kamers en suites met eigentijdse interieurs, moderne voorzieningen en verfrissende badkamers. Het hotel heeft ook een sterk MICE-element, met acht feestzalen die 1.600 m² beslaan, waaronder een grote balzaal zonder pilaren van 710 m², allemaal ondersteund door audiovisuele technologie en professionele diensten.

Gasten kunnen ontspannen in het binnenzwembad, het fitnesscentrum, de sauna en het stoombad, genieten van heerlijke Chinese en internationale gerechten in het restaurant dat de hele dag open is, of gewoon ontspannen met verfrissende drankjes en lichte hapjes in de lobby lounge. Gasten die in aanmerking komen kunnen genieten van exclusieve voordelen, zoals privé check-in en check-out, dagelijks ontbijt, verfrissingen overdag en drankjes ‘s avonds in de Executive Lounge, en elk verblijf wordt ondersteund door Radisson’s kenmerkende “Yes I Can” service filosofie.

Radisson Hotel Tianjin Aqua City wordt het tweede Radisson hotel in Tianjin, een bruisende havenstad waar meer dan 12 miljoen mensen wonen. De stad is een belangrijk centrum voor scheepvaart, autoproductie, lucht- en ruimtevaart, petrochemie en meer, wat een aanzienlijke vraag creëert naar accommodatie, voorzieningen en faciliteiten van hoge kwaliteit. Radisson is perfect gepositioneerd om aan deze behoefte te voldoen.

Deze opening maakt deel uit van de multibrand-uitbreidingsstrategie van Radisson Hotel Group in China, die belangrijke steden, provinciale hoofdsteden, vakantiebestemmingen, vervoersknooppunten, pretparken, industriële zones en winkelgebieden in het hele land omvat. In totaal heeft Radisson Hotel Group nu meer dan 70 Radisson hotels in gebruik of in ontwikkeling in heel Azië en de Pacific.