Restaurant Danny krijgt binnen 5 maanden Michelinster

Restaurant DANNY in Rekem-Lanaken heeft binnen vijf maanden een Michelinster gekregen. Het restaurant van Danny Vanderhoven en Ineke Dols had al eerder een ster en sloot afgelopen zomer voor korte tijd de deuren om na een herstart in juli met een gewijzigde opzet weer te openen. De patrons zijn blij verrast dat restaurantgids Michelin de nieuwe aanpak al binnen zo korte tijd heeft beloond met een ster.

Patron-cuisinier Danny Vanderhoven: “Dat Michelin onze nieuwe opzet binnen vijf maanden tijd heeft beloond met een ster is geweldig en daar zijn we heel fier op. Na de nieuwe start in juli was ons doel om met een kleiner team en compactere kaart weer op sterrenniveau te koken. We hebben keihard gewerkt om weer terug te komen en onze klanten een mooie gastronomische maaltijd te bezorgen, we zijn heel blij dat Michelin onze inspanningen al zo snel met een ster heeft gewaardeerd.

Daarnaast zijn we in de Gault&Millau-gids net als vorig jaar met 15 punten gewaardeerd en ben ik afgelopen week toegetreden als ‘Compagnon de la Toque Blanche’ bij de Orde der 33 Meesterkoks van België. Deze waarderingen en de enthousiaste reacties van onze klanten geven aan dat we de goede weg zijn ingeslagen en dat we het vertrouwen van de klanten en de restaurantgidsen hebben teruggewonnen. Daar zijn we dankbaar voor en het geeft ons veel vertrouwen”, aldus een fiere Vanderhoven.

Restaurant DANNY – Danny Vanderhoven en Ineke Dols  – Steenweg 280 – B-3621 Rekem-Lanaken – Telefoon: 0032 89 24 05 26 – Website: www.restaurantdanny.be Geopend van dinsdag tot en met zaterdag voor diner vanaf 19.00 uur. Lunch alleen op vrijdag, andere dagen op afspraak.