Restaurant Hors-Champs: op ontdekkingsreis

De Odyssee opnieuw bekeken

Het restaurant Hors-Champs in Gembloux en zijn chef Stefan Jacob, nodigen u uit voor een unieke reis door de geschiedenis en zijn emblematische banketten. Tijdens de maand maart stelt het restaurant voor om vier banketten te herbeleven op het ritme van 4 verschillende tijdperken met 4 emblematische figuren. Van de Romeinse tijd tot het zinken van de Titanic, door de Middeleeuwen en de Renaissance! Een meeslepende en exclusieve ervaring voor geluid, beeld, smaak en live cooking ontdekkingen. Ideaal om te ontsnappen aan het leven van alledag door je onder te dompelen in de magie van een ander tijdperk…

Hors-Champs verwelkomt u elke vrijdag en zaterdag in maart. De festiviteiten beginnen vanaf 16.30 uur en eindigen om 19.00 uur. U kunt uw bestelling met uw bubbel komen afhalen om samen met uw gezin te genieten van een kleine escapade vol magie en verrassing. Als u uw tickets voor deze 4 exodussen tijdig reserveert, ontvangt u “Le carnet d’aventures by Hors-champs”, met daarin verschillende recepten en anekdotes in het thema van de maand, kruiden naargelang het seizoen en verrassingen van de chef.

4 banketten, 4 tijdperken…

Banket aan de tafel van Julius Caesar (Romeinse periode)

Wanneer? 5 en 6 maart – Buffet? Gebakken vis, zoetzuur, schaaldieren en kalfsbouillon op houtvuur, “Botelus”-worstjes, …

Banket aan de tafel van Karel de Grote (Middeleeuwen)

Wanneer? 12 & 13 maart – Buffet? Varkensvlees aan het spit, vergeten (dunne pannenkoeken), mede, donut, …

Banket aan de tafel van Lodewijk XIV (renaissance)

Wanneer? 19 & 20 maart – Buffet? Hors d’oeuvre, gebraden gevogelte en cromesquis, dessert volgens François Vattel…

Banket aan boord van de Titanic

Wanneer? 26 en 27 maart – Buffet? 1e en 2e klas maaltijd, boeren consommé, asperges met vinaigrette, Waldorf taart

Info

Ter plaatse kunt u direct uit het dagbuffet kiezen wat u lekker vindt. Alles zal worden overgeladen in uw eigen containers die je dit keer best meebrengt!

Voor een banket (voorgerecht, hoofdgerecht, dessert) betaal je 35€ per volwassene – 20€ voor een kind. De volledige reis, de 4 banketten + ” le carnet d’aventure by Hors-champs ” kost 135€ per volwassene – 70€ per kind

Reservering via info@hors-champs.be, met vermelding van de datum, uur van aankomst en het gewenste aantal maaltijden. Om ervoor te zorgen dat alles volgens de geldende COVID-normen verloopt, ontvang je het tijdstip (tussen 16.30 en 19.00 uur) waarop u uw feestmaal kunt afhalen. Hors-Champs verwacht veel van deze Odyssee door de eeuwen heen en hoopt dat aan het einde van deze reis eindelijk de opening van de restaurants zal worden aangekondigd.