Rivages du Monde start nu ook in België

met high-end cruises voor nieuwsgierige mensen …

Rivages du Monde is reeds 20 jaar DE Franse expert voor culturele zee- en riviercruises. De gespecialiseerde touroperator heeft nu beslist om Rivages du Monde ook op de Belgische reismarkt te introduceren.

Rivages du Monde is er in twee decennia in geslaagd om op een eigenzinnige manier het concept ‘cruisen’ te verfijnen voor mensen met een grote reishonger naar culturele ontdekkingen. Het concept is even eenvoudig als geniaal: met kleine schepen en gelijkgestemden de wereld ontdekken.

Gelijkgestemden, dat begint bij de taal. Er zijn zowel Nederlandstalige, Franstalige als tweetalige cruises, met eigen, Belgische gastsprekers. Om het makkelijker te maken: Belgische passagiers worden vanuit België begeleid door mensen van hier. Voor sommige zeecruises is Zeebrugge zelfs de vertrek- en/of aankomsthaven.

Rivages du Monde heeft een indrukwekkende portfolio van kleinschalige zeeschepen, cruisejachten en riviercruiseschepen. Aan boord van deze topschepen vind je enkel passagiers van Rivages du Monde.

De cruises zijn gemaakt voor reizigers die een bestemming optimaal en op een originele manier willen ontdekken. De kleinschalige schepen geven de kans om de natuur op een intense manier te beleven, en om dichter bij de lokale culturen te staan. (Groenland, Marokko, Cambodja, Vietnam…). De voordrachten aan boord helpen om meer bij te leren over de bestemming.

Rivages du Monde ontwerpt de vaarroutes helemaal zelf. Deze unieke routes vindt men nergens anders. Tot slot, Belgen houden van duidelijkheid. Daarom zijn alle prijzen steeds volpension, met alle vluchten en transfers inbegrepen in de prijs.

Website: www.rivagesdumonde.be – Boeken kan via info@rivagesdumonde.be – tel 02/899 84 00 of via de reisagent