Rodenbach verspreidt 25.000 ‘Magische Molglazen’ maar wie vindt de 10 ‘Gemolde Glazen?’

De zesde editie van De Mol houdt nu al enkele weken miljoenen Vlamingen in spanning. Als partner van De Mol verspreidde Brouwerij Rodenbach, van bij de start van het programma, 25.000 ‘Magische Molglazen’ maar niets lijkt wat het is, tussen de duizenden glazen bevinden zich 10 ‘Gemolde Glazen’ !

25.000 ‘Magische Molglazen’ maar wie ontdekt de 10 ‘Gemolde Glazen’ ?

25.000 Rodenbach-collector-glazen met de bekende duimafdruk van De Mol, die bij het inschenken van een verfrissende Rodenbach, van wit naar rood kleurt, werden verspreid. “Maar dan ontdekte een aandachtige moljager vorige week iets merkwaardigs tijdens een aflevering van De Mol. In een billboard van Rodenbach veranderde plots in één frame het Rodenbach-rood naar groen. Bijna niet te zien met het blote oog, maar duidelijk zichtbaar wanneer je het beeld pauzeert. Een subliminale boodschap die de oplettende kijker leidde naar een website: www.rodenbach.be/gemoldeglazen.” Marketingverantwoordelijke bij de brouwerij Tom Robberechts.

€ 10.000 voor de vinders

Op deze website werden tien nieuwe glazen onthuld: de ‘Gemolde Glazen’. Tien ‘Magische Molglazen’ die zowaar gemold werden. “De witte duimafdruk van De Mol kleurt nu niet rood, maar groen! En zo één groen glas kan minstens €1.000 opbrengen. Er wordt namelijk een geldpot van maar liefst €10.000 verdeeld onder alle vinders. Ook deze ‘Gemolde Glazen’ werden verspreid. Nu is het alleen nog aan de fans van Rodenbach en De Mol om ernaar op zoek te gaan. Om ze te helpen met hun zoektocht, worden de komende weken tips verspreid op de sociale mediakanalen van Rodenbach.” aldus Tom Robberechts.

Naast de ‘Magische Molglazen’ en de tien ‘Gemolde Glazen’ serveert Rodenbach ook enkele andere Mol-acties.” Zo kan men een Molreis met 9 vrienden naar Vietnam winnen. En in elke thuisstad van de kandidaten van De Mol werd een Rodenbach-café omgetoverd tot een volwaardig supporterscafé. Hier kan je elke zondag naar De Mol gaan kijken en genieten van een gratis Rodenbach zolang jouw favoriete kandidaat nog in het programma zit.” Verdere informatie over alle lopende Rodenbach-acties: cheers.rodenbach.be/nl/mol