Natura gaat voor Bio

Een verbintenis voor de natuur… Sinds 80 jaar heeft Natura, de Belgische fabrikant van sauzen en vinaigrettes, zijn succes te danken aan twee factoren: het gebruik van natuurlijke, kwalitatieve ingrediënten én de kennis die al sinds de oprichting in 1939, door vishandelaar Philippe Vryghem uit Vorst, is doorgegeven.

Dit jaar gaat Natura nog een stapje verder met het voorstellen van zijn nieuwe bio gamma. « Sinds de overname van het bedrijf Tons in Nederland, heeft Natura knowhow verworven aangezien we sinds 1993 gecertificeerd zijn in de biologische sector. Onze wens was om deze expertise te delen met onze Belgische klanten.» (Arthus de Bousies)

Zes producten, één filosofie

Natura Bio komt met zes verschillende sauzen in het gloednieuwe biologische gamma: mayonaise (310gr), cocktail (160gr), tartaar (160gr), truffel mayonaise (160gr), hot pepper mayonaise (160gr) en fijne mosterd (180gr).

Het groeiende aantal consumenten dat de voorkeur geeft aan natuurlijke en biologische producten zal dus zeker zijn gading vinden in het nieuwe gamma van Natura. De aantrekkelijke prijzen maken het bovendien des te makkelijker om het aanbod van Natura Bio te ontdekken.

De jarenlange opgebouwde knowhow blijft bij Natura alomtegenwoordig. Overeenkomstig met haar doorgedreven milieu-engagement, produceert Natura bio haar recepten in een volledig op zonne-energie werkende werkplaats.

BIO fijne mosterd 180 gr, consumentenprijs: 2,15 euro – BIO cocktail 160 gr, consumentenprijs: 3,05 euro – BIO mayonaise 310 gr, consumentenprijs: 3,15 euro – BIO hot pepper mayonaise 160 gr, consumentenprijs: 3,05 euro – BIO tartaar 160 gr, consumentenprijs: 3,05 euro – BIO truffel mayonaise 160 gr, consumentenprijs: 3,30 euro. Verkooppunten: Je kan de Natura bio producten terugvinden in de winkels van Séquoia, Färm, BI’OK, Origin’o, The food hub, La grande épicerie, ROB…

De producten van Natura worden ontwikkeld in het Natura-atelier in Tubeke, Waals-Brabant. Ze bevatten geen bewaarmiddelen, voedings- of kleuradditieven. Het traditionele productieproces, met grote bakkerijkloppers, is uniek en geeft de sauzen een authentieke en huisbereide smaak! Het jonge, dynamische en gepassioneerde bedrijf uit België wenst zijn bekendheid te vergroten en zijn kwaliteitsproducten naar voren te brengen op de markt.

Verkooppunten: Alle Natura producten zijn te verkrijgen in de winkels van Delhaize, Carrefour, Rob… Je kan al onze filialen met Natura producten terugvinden op store locator www.natura.be/nl/allstore of op onze online webshop www.natura.be