Schenk de Mooiste Moederdag met No 3 Gin

No.3 Gin verwent alle mama’s op Moederdag met de lekkerste cocktails.

Op Moederdag verwennen we jaarlijks alle mama’s, plusmama’s, schoonmama’s, bijna mama’s en (n)ooit mama’s. Jouw mama in de bloemetjes zetten? Dat kan, maar neem het niet te letterlijk! Vergeet het oubollige boeket en schenk la mamma dit jaar heerlijke cocktails op haar speciale feestdag. No.3 London Dry Gin inspireert met de drie geliefde cocktails: No.3 & Tonic, No.3 Rosé Martini en No.3 Clover Club. Ontdek welke cocktail het beste bij jouw mama past.

Op zoek naar het perfecte cadeau voor Moederdag? Met een homemade No.3 cocktail steel je zo je mama’s hart.  No.3 London Dry Gin inspireert je met drie unieke cocktails om gezellig samen te klinken. Genieters opgelet, it’s gin o’clock!

Streven naar perfectie

Perfectie vind je in de details van de details. No. 3 gin is op een zoektocht naar absolute perfectie. Al 300 jaar lang mengt het ginmerk passie met perfectie en doorzettingsvermogen, en werd hiervoor tot viermaal toe beloond met de titel van ‘Beste gin van de wereld’.

De jeneverbes is de ster van de show, maar wordt mooi uitgebalanceerd met citrus en kruiden. De drie ingrediënten: Jeneverbes: het hart dat No.3 zijn onmiskenbare smaak geeft. – Verfrissende citrus: zoete sinaasappelschil voor frisheid en grapefruitschil voor extra pit.- Zachte specerijen: kardemompeulen voor een kruidige bite, korianderzaad voor het citroenaccent en de licht gepeperde afdronk, en engelwortel voor een aardse toets.

Toast op haar en geniet tot de laatste druppel

Neem tijd voor kwaliteit. Tover samen de lekkerste cocktails in elkaar en geniet tot de laatste druppel. De No.3 London Dry Gin bottelt de perfecte balans van drie belangrijke smaken: jeneverbes, citrus en kruiden. De gin is gebaseerd op traditie, maar dan in een modern jasje. Net zoals zij.

Een gin zo perfect als zij

Met zijn jeneverbesachtige smaakprofiel vormt No.3 Gin de perfecte keuze voor klassieke cocktails en mixdrankjes. Is je mama je trouwste fan, een stijlvolle dame of een rasechte party animal? Ontdek hieronder welke cocktail bij haar past.

Voor het feestbeest: No.3 Clover Club

 

“You can find her in the Club” : Fluweelzacht en zoet, fruitig en vol leven. Een cocktail voor de mama die weet hoe ze een feestje bouwt.

Ingrediënten: 45 ml No.3 London Dry Gin – 15 ml droge Vermout –             20 ml citroensap – 15 ml suikersiroop – 25 ml eiwit – 4 verse frambozen

Schud alle ingrediënten zonder ijs, voeg ijs toe en schud nogmaals. Giet in een gekoeld coupetteglas. Garneer met verse frambozen.

No.3 Clover Club

Voor de trouwe mama: No.3 & tonic – “Zonder tonic heeft het leven geen gin.”

Met deze frisse kijk op de klassieker kan het niet mis gaan: trouw, eenvoudig, maar faalt nooit om indruk te maken. Een evenwichtige smaak en afdronk, en krachtige aroma’s van rozemarijn en roze grapefruit vormen de ideale inleiding tot een uitbarsting van citrus en zachte specerijen.

Ingrediênten: 50 ml No.3 London Dry Gin – 150 ml tonic – Roze grapefruit – Takje rozemarijn

Werk af met ijs en garneer met rozemarijn en een schijfje van roze grapefruit.

No.3 & tonic

Voor de stijlvolle moeder: No.3 Rosé Martini – “Shaken, not stirred, but with a twist”

Een loedermoeder, wat is dat? Deze cocktail is voor de mama die altijd mee is met de laatste trends. De Rosé Martini heeft het elegante van de klassieker, maar is verfijnd met rijkdom en een tint van rozenvermout voor dat extra ‘je ne sais quoi’ element.

Ingrediënten: 60 ml No.3 London Dry Gin – 20 ml Lustau Rosé vermout – 1 roze pompelmoes

Roer alle ingrediënten met ijs en zeef in een gekoeld coupetteglas. Garneer met een draai van roze grapefruit.

No.3 Rosé Martini

Wist je dat?

De makers, Berry Bros. & Rudd hebben heel de wereld afgezocht naar de perfecte distilleerderij om hun klassieke gin te produceren. Hun keuze viel op DeKuyper in Schiedam, Nederland, de thuisbasis van gin. Deze distilleerderij is al meer dan 300 jaar in familiebezit en is de erkende locatie voor het oudste geschreven recept van gin in een kookboek uit 1495.

No.3 London Dry Gin is te koop in de betere supermarkt en drankenhandel. Adviesprijs: tussen de €35 à €40.