Speciaal voor de feestdagen: Verwennerij van Franklin

The Majestic en The Irresistible, en niet te vergeten: de terugkeer van de Ruffus sorbet

Franklin, het Belgische merk met zijn ambachtelijke ijsjes, zal u doen smelten van plezier voor de feestdagen! De twee lichte, ultra-verwennende ijsbuches kregen de toepasselijke namen: The Majestic en The Irresistible. Deze nieuwe limited edition ijslekkernijen zijn heerlijk zacht en smakelijk. Zonder toegevoegde suiker en uitsluitend gemaakt van lokale ingrediënten van topkwaliteit, wedijveren ze in creativiteit en verfijning.

Een explosie van authentieke smaken voor de feestdagen! En voor de fijnproevers onder ons die hebben gewacht op zijn heruitgave: de Ruffus sorbet is terug van weggeweest! Kortom, ijsbuches die tegelijk licht en fris zijn maar die tevens ook absolute smaakbommen zijn.

The Majestic

Om de feestmaaltijd fris en licht af te sluiten, heeft Franklin in zijn ateliers in Binche een klein wonder van rood fruit ontwikkeld. Stelt u het zich eens voor: een heerlijke frambozensorbet vol fruit, bomvol rood fruit en een romig Bourbon vanille-ijs uit Madagaskar overgoten met een fruitig en heerlijk glazuur. Majestueus!

Ga voor de feestdagen helemaal los en serveer elk stukje met een frambozencoulis, een crumble van zandkoekjes en wat lekkere zelfgeklopte slagroom. Genieten!

The Irresistible

Voor de fijnproevers onder ons, die graag een worden terug gekatapulteerd naar hun jeugd: deze ijsbuche heeft het allemaal! Laat u bij elke lepel betoveren door de romigheid van het Madagaskar Bourbon vanille-ijs, de knapperigheid van de geroosterde pecannoten en het zalige Babelutte-ijs.

Aarzel niet om uw ijsdessert nog een extra touch te geven met wat gekarameliseerde noten, slagroom en een robijnkleurige chocoladecoulis. Wie zei dat gulzigheid een zonde was?

De grote terugkeer van de Ruffus Sorbet

Vorig jaar veroverde de sorbet Franklin Ruffus de harten met zijn intense smaken en frisse citroentoetsen. Franklin herintroduceert dan ook met heel veel plezier deze exclusieve, gastronomische en 100% lokale creatie. Tijdelijk verkrijgbaar tijdens de feestperiode.

Deze sorbet biedt een echte culinaire ervaring met een sprankelend en krachtig kantje in combinatie met een glaasje Belgische Ruffus bubbels. Het is speciaal ontworpen om te worden geserveerd als een “tussendoortje” vlak voor het hoofdgerecht of als opwarmertje voor het dessert. Ideaal om de honger voor wat komen gaat nog aan te scherpen!

Franklin levert voortaan ook uw ijsjes aan huis

Franklin, uitvinder en trendsetter sinds zijn ontstaan, blijft innoveren om u nog beter op uw wenken te bedienen! Omdat tweemaal scheepsrecht is, had Franklin het goede idee om nog voor de feestdagen een gloednieuwe dienst te lanceren: ijsjes aan huis geleverd! Hoe gemakkelijk! Een paar simpele klikken op de vernieuwde website volstaan en uw favoriete ambachtelijke ijsjes van Franklin worden voortaan ook rechtstreeks bij u thuis afgeleverd. Probeer deze ervaring zeker eens uit en ontdek de feestelijke creaties van uw ambachtelijke ijsmaker!

De maestro van het Belgische ijs

Denk je dat de beste ijsjes Italiaans zijn? Probeer dan zeker eens Franklin’s artisanale Belgische ijsjes! Dankzij zijn unieke en visionaire knowhow is de 100% Belgische ijsmaker erin geslaagd ons de authentieke smaken van het originele ijs te doen herontdekken. Ontstaan in 2016, zijn ze het resultaat van lang en gedegen onderzoek om de perfecte smaken te verkrijgen die fijnproevers laten wegsmelten. Letterlijk.

Deze ijsjes zijn het resultaat van een unieke know-how en veel liefde voor het vak met als enige doel om heerlijke en natuurlijke ijsjes te maken. Hun smaak, zo authentiek en heerlijk, komt in de eerste plaats van de verse ingrediënten, zorgvuldig geselecteerd bij lokale producenten of getalenteerde Belgische ambachtslui. De melk en de room worden elke ochtend opgehaald bij boerderijen in de buurt van het atelier. Ten tweede ontwikkelde de ambachtelijke ijsmaker 100% natuurlijke recepten, zonder toegevoegde suiker, zodat de ingrediënten alle zuiverheid van hun smaak prijsgeven. Reden te meer om deze ijslekkernijen met eenNutri-Score A te verorberen.

De Irresistible en/of The Majestic limited edition ijsbuches voor de feestdagen zijn vanaf december te verkrijgen in de volgende deelnemende verkooppunten bij Delhaize (AD & Proxy), Spar, Okay, Match, Cora, Délitraiteur, Louis Delhaize, Rob en Intermarché. Adviesverkoopprijs The Majestic (6 porties): € 13,90 – Adviesverkoopprijs De Irrésistible (6 porties): € 13,90

De Ruffus sorbet zal verkrijgbaar zijn bij Okay, en in alle deelnemende verkooppunten van Delhaize (AD & Proxy), Spar, Match, Cora, Délitraiteur, Louis Delhaize, Rob en Intermarché. Adviesverkoopprijs Ruffus sorbet: € 6,90

www.glacesfranklin.com