Sprankelende liefde

Champagne en liefde zijn altijd al een droomkoppel geweest en vertoeven bijzonder vaak in elkaars gezelschap. Net zoals de meeste romantici houdt Veuve Clicquot ervan zijn gevoelens te uiten, soms op een heel verrassende manier. Met de megafoon en champagneaccessoires van Veuve Clicquot Rosé Scream Your Love, een zeste de folie, brengt het merk een uiterst flamboyante ode aan de liefde.

Schreeuw het uit : De krachtige Scream Your Love-campagne vond enkele jaren geleden zijn oorsprong in Japan, een cultuur waar emoties niet zo gauw worden getoond. Mannen die moeilijk hun gevoelens voor hun partner konden uiten, kregen een forum, een podium en een megafoon om hun liefde uit te schreeuwen. De Love Your Wife Day op de Japanse televisie groeide snel uit tot een jaarlijkse traditie.

Als expressief merk was Veuve Clicquot meteen enthousiast over het concept om luidkeels je liefde te verklaren. Daarom ontwierp Veuve Clicquot met veel bezieling innoverende champagneaccessoires om de liefde nog luider te laten weerklinken. De herbruikbare Rosé-flessenhouder is niet alleen een waterdichte ijsemmer, maar kan ook worden omgetoverd in een liefdesmegafoon. De geschenkdoos met ijsemmer, een fles Rosé en twee champagneglazen is ideaal voor liefdesverklaringen op elke locatie. Champagne is niet alleen heerlijk om te drinken, maar klinkt nu ook heerlijk in de oren. Valentijnsdag, Moederdag of zomaar een dag? Veuve Clicquot heft altijd het glas op inspiratie en spontaniteit.

Coole koeler : De Scream Your Love-megafoonkoeler heeft een dubbele functie. Hij zet niet alleen de toon, maar bepaalt ook het volume. De herbruikbare, metalen megafoon heeft een fijne, zachtroze afwerking. Voor een spontane uiting van liefde en om te relaxen in stijl. Draai het deksel los, spreek in het kleine uiteinde en laat je liefde luid weerklinken. Achteraf kan de megafoon worden omgetoverd in een ijsemmer. Draai het deksel om en bevestig het op de megafoon. Vul de champagnekoeler met ijs, maak een fles Veuve Clicquot Rosé open en geniet met volle teugen.

Veuve Clicquot Rosé: De gestructureerde, gebalanceerde, intense smaken van Veuve Clicquot Rosé zijn een metafoor voor de liefde. Als schitterend voorbeeld van Veuve Clicquots vakmanschap op wijngebied is de roséchampagne geliefd om zijn smaakpalet van rode vruchten en zijn frisse, lange afdronk. Veuve Clicquot Rosé wordt gekenmerkt door de krachtige smaak van blauwe pinotdruiven, helemaal in de stijl van het Huis, de finesse van chardonnay en de volle zachtheid van pinot meunier. Veuve Clicquot Rosé dankt zijn schitterende kleur aan de vermenging met rode reservewijnen van het Huis. Door het fruitige, heldere karakter past deze champagne perfect bij elke gelegenheid.

De charmante herbruikbare Rosé-flessenhouder is niet alleen een waterdichte ijsemmer, maar kan worden omgetoverd in een liefdesmegafoon. De geschenkdoos met ijsemmer, een fles Rosé en twee champagneglazen is ideaal voor liefdesverklaringen op elke locatie. Veuve Clicqout Scream Your Love is verkrijgbaar tijdens de maand februari vanaf 69€uro.