Think Tomato

THE HEALTY KITCHEN HACK, VAN JULIE D’HEYGERE, MET TOMATEN, LIEFDE EN GEDULD

“Als jonge Mama vond ik niet altijd de tijd om mijn huisgemaakte tomatensaus te maken. Omdat ik geen perfect alternatief op de markt vond, begon ik mijn tomatensaus te stockeren. Bij elke nieuwe lading paste ik het recept aan tot ik op de perfecte smaak botste, think tomato was geboren.” aldus Julie D’Heygere.

Wat begon als een lifehack om tijd te besparen, mondde al snel uit in een project waarbij de potten think tomato op amper een jaar tijd in de keukenkast van menig gezinnen, foodies en studenten stonden. Julie is gek op koken en al helemaal op tomatensaus. Ze kan uren in de keuken staan en een gerecht blijven verfijnen met allerlei kruiden, maar na de geboorte van haar eerste zoontje Leo lukte dat nog maar zelden. Toen Julie op zoek ging naar een lekkere tomatensaus kwam ze niet veel verder dan passata of industriële sauzen.

think tomato is de huisgemaakte Belgische tomatensaus op basis van verse kerstomaten, één potje think tomato van 400 gram bestaat uit 500 gram kerstomaatjes. Julie werkt enkel met kerstomaten van de hoogste kwaliteit en van Belgische bodem. think tomato is heel puur, bevat geen verdikkings- en bindmiddel, is kindvriendelijk en behaalt Nutri-Score A.

RECEPTEN : 1 pot is 400 ml en dus perfect voor een volwaardige maaltijd voor 2 personen of als aanvulling bij gerechten voor 4 personen. Doordat de saus nog wat loperig is (er is geen bindmiddel toegevoegd aan de saus) kan er nog perfect mee gekookt worden zonder dat het geheel uitdroogt. Via de website en de think tomato social media kanalen inspireert Julie haar volgers dagelijks met heerlijke, eenvoudige gerechten op basis van haar tomatensaus:  www.instagram.com/thinktomato/

THINK CHARITY : think tomato draagt haar steentje bij aan de strijd tegen kinderkanker. Samen met KickCancer organiseren we jaarlijks een tekenwedstrijd en de winnende tekening wordt verwerkt op een limited edition KickCancer pot. De inhoud is identiek aan de originele think tomato pot, maar per verkochte pot gaat €2 naar KickCancer. Vanaf vandaag kan de nieuwe limited edition besteld worden online aan €7,70.

think tomato: Think Tomato is een huisgemaakte tomatensaus gemaakt van Belgisch geteelde kerstomaten tomaten. De saus is zeer puur: elke bokaal bestaat voor 95% uit Belgische kerstomaatjes, zonder enige ongezonde toevoegingen zoals suikers, bewaar- en/of bindingsmiddelen. De saus is tot in de puntjes gekruid en op smaak gebracht, en dus helemaal gebruiksklaar. De saus kan je perfect verwerken in een gerecht zonder dat het geheel uitdroogt. www.thinktomato.be