Thompson Hollywood debuteert in hartje Los Angeles

Hyatt Hotels Corporation kondigt met trots het debuut aan van Thompson Hollywood, het luxe lifestyle hotel gelegen aan Wilcox Avenue nabij Hollywood and Vine. Een dynamische mix van wereldwijde verfijning, hyper-lokale onderdompeling en intuïtieve service, de toplocatie belichaamt de belofte van het Thompson Hotels merk om gasten te voorzien van de ultieme “in-the-know” ervaring op de verfijnde rand van reizen. Het nieuwe 11 verdiepingen tellende hotel beschikt over 190 op het midden van de eeuw geïnspireerde gastenkamers, waaronder 16 suites, een geraffineerd dinerconcept van de befaamde chef-kok Lincoln Carson uit LA en Bar Lis, een lounge en zwembad op het dak met een ongeëvenaard uitzicht over de stad. Het langverwachte project is eigendom van Relevant Group in samenwerking met Steinberg Hart voor architectuur en interieur design door Tara Bernerd & Partners, met Ten Five Hospitality als overkoepelende partner voor eten en drinken.

Bij binnenkomst lokt een met traliewerk overdekte loopbrug de gasten naar een lobby die versierd is met hout in middentinten en wemelt van het groen, waardoor een rustige en gastvrije oase ontstaat bij aankomst. Een spectaculaire custom terrazzo vloer wacht op de gasten, met een ingewikkeld metalen inlegpatroon dat perfect aansluit bij de elegante mid-century en hedendaagse meubels, op maat gemaakte Tara Bernerd & Partners tapijten en uitnodigende terrazzo receptiebalie. De handige lobbybar – bekroond met een opvallende retro-groene onyx – serveert koffie, cocktails of informele hapjes voor wie komt, gaat of blijft om te socialiseren. Door middel van uitnodigende texturen, tijdloos meubilair uit het midden van de vorige eeuw, luxueuze terrazzodetails en een selectie moderne kunst, geeft Thompson Hollywood een nieuwe definitie aan het begrip Hollywood-glamour en is het klaar om een van de chicste bestemmingen van Los Angeles te worden voor zowel cultureel ingestelde reizigers als de lokale bevolking.

Thompson Hollywood beschikt over twee uitzonderlijke eet- en drinkgelegenheden, gecreëerd en geëxploiteerd door Ten Five Hospitality. Deze omvatten het door Martin Brudnizki ontworpen restaurant Mes Amis, een moderne Franse brasserie, en Bar Lis, een op de Franse Rivièra geïnspireerde lounge op het dak met een spectaculair uitzicht over Hollywood en Groot-Los Angeles.

Met zijn ligging vlakbij de Sunset Strip, Runyon Canyon, de Hollywood Bowl, Griffith Observatory, Hollywood Boulevard, het Capitol Records Building en nog veel meer, bevindt Thompson Hollywood zich op het kruispunt van de meest aantrekkelijke locaties van Los Angeles. Het hotel sluit zich aan bij andere Thompson Hotels die in 2021 hun deuren zullen openen, waaronder Thompson Savannah, Thompson Denver, Thompson Buckhead en Thompson Austin.