Vakantie Expo Antwerpen 2022

Ontmoet Kathleen Aerts en Ben Roelants tijdens Vakantie Expo Antwerpen 2022

Op 4, 5 en 6 maart opent Vakantie Expo 2022 de deuren in Antwerp Expo. Je sprokkelt er tonnen inspiratie voor je volgende reis. En ontmoet er voormalig K3’tje Kathleen Aerts en televisiemaker Ben Roelants. Interesse?

Maatreizen met Ben Roelants

Reisgoeroe Ben Roelants nam ons mee door binnen- en buitenland tijdens Vlaanderen Vakantieland. Ook op de themazender Evenaar deelde hij zijn beste reistips. Nu is hij ambassadeur voor Vakantie Expo 2022.

Hij toont verschillende filmpjes over zijn meest onvergetelijke vakanties. En verklapt hoe je een reis samenstelt die volledig aan je wensen voldoet. Tijdens de beurs interviewt hij verschillende experts. Zo klopte hij onlangs aan bij Kathleen Aerts in Zuid Afrika en maakte hij een video over haar nieuwe B&B Droom Guesthouse.

Dromen over Zuid-Afrika met Kathleen Aerts

Ook Kathleen Aerts zakt op 4, 5 en 6 maart af naar Antwerp Expo. Op haar stand maakt ze je wegwijs in Zuid-Afrika. Ze is er intussen een echte local en kent het land op haar duim. Extra handig: als moeder van twee leidt Kathleen je naar de meest gezinsvriendelijke plekken.

Je ontdekt hoe haar eigen Zuid-Afrikaanse B&B eruitziet. En je praat ook over België. In de Limburgse en Antwerpse bossen stampte Kathleen namelijk een vakantiehoeve uit de grond, waar je geniet van een onvergetelijk verblijf.

Eerste toerismebeurs van het land.

Vakantie Expo Antwerpen volgt het populaire Vakantiesalon op. Organisatoren James Verbeeck en Hanne Carmans zorgden voor een nieuw, fris concept. Je zal er aan de hand van je eigen, persoonlijke voorkeuren vakantie-inspiratie kunnen opdoen bij de vele standhouders uit binnen- en buitenland. Zo stel je je volgende reis of citytrip in een mum van tijd samen, helemaal op maat van je wensen en behoeften.

De gemoderniseerde formule zorgt er tegelijk voor dat je vakantie al in Antwerpen begint. Zo brengen heerlijke snacks en dranken van over de hele wereld je alvast in de stemming.

Praktisch

Vakantie Expo Antwerpen vindt plaats op vrijdag 4, zaterdag 5 en zondag 6 maart 2022. Dan opent Antwerp Expo telkens de deuren van 10 tot 18 uur. Tickets kosten 10 euro. Je bestelt ze makkelijk online via www.vakantie-expo.be.