Vegan street festival

een gratis feest voor fijnproevers

 

Ontdek, proef en geniet op 14 september van een groene toekomst

Op 14 september vindt de zevende editie van het Vegan Street Festival plaats in hartje Brussel, georganiseerd door de non-profitorganisatie Vegan Brussels. Het festival is ontpopt tot een jaarlijks hoogtepunt voor zowel veganisten als nieuwsgierige fijnproevers die de plant-based keuken willen ontdekken.

Het Vegan Street Festival is meer dan alleen een evenement; het is een viering van een duurzame en bewuste levensstijl. Dit jaar belooft het festival nog groter en beter te zijn. Naast verrukkelijk eten, kan je ook kennismaken met cruelty-free cosmetica en duurzame kleding- en lifestyleproducten. Het festival blijft volledig gratis dankzij de steun van Stad Brussel en andere fondsen. Natuurlijk zijn donaties altijd welkom.

Het festival maakt deel uit van een bredere visie van Vegan Brussels. Hun missie is om van Brussel een stad te maken waar je in elk restaurant, café en bar uitstekend veganistisch kunt eten. Organisatrice Leonoor Leus (31) benadrukt dat het festival een open uitnodiging is voor iedereen, ongeacht hun dieetvoorkeuren. “We willen op een leuke, aangename manier tonen dat iedereen betere keuzes kan maken en dat je daarmee jezelf, de wereld en de dieren een enorm plezier mee kan doen”, zegt ze.

Kom op 14 september naar het Vegan Street Festival in Brussel en ontdek zelf de diversiteit en rijkdom van plantaardig eten. Ideaal ook voor een gezellig dagje uit met familie of vrienden in de hoofdstad.

www.veganbrussels.com