Very Good Girl Glam

Na het wereldwijde succes van Very Good Girl wordt dit jaar een verbluffende opvolger geïntroduceerd: Very Good Girl Glam, de nieuwe geur van Carolina Herrera. Very Good Girl Glam innoveert met duurzaam geproduceerde ingrediënten en unieke nieuwe extractieprocessen en is een ode aan de kracht van vrouwelijkheid in de vorm van een onbevreesd en gewaagd parfum.

Sinds de allereerste versie in 2016 staat de stilettovormige Good Girl-flacon voor verfijnde vrouwelijke empowerment. De originele geur Very Good Girl kwam in een felrode kleur. Voor Very Good Girl Glam is gekozen voor een dieproze tint van deze sensuele kleur, doordrenkt in glitters wat het design nog verfijnder en vrouwelijker maakt. Het was dit glamoureuze detail dat de verbeelding prikkelde van parfumeurs Quentin Bisch, Louise Turner en Shyamala Maisondieu om de illusie te creëren van een glanzende, fruitige rode topnoot van de geur, waarvoor de kers een instinctieve keuze was. Dit is een fascinerende evolutie na de frisse scherpte van de rode bes in Very Good Girl.

“De tonaliteit van de kers is veel dieper, veel intenser”, aldus Quentin Bisch. “Zelfs visueel heeft de kers een mysterieus en gelakt aspect, met een glinsterend spel op diepe donkerrode en roze tinten.” Een explosief letterlijke interpretatie van een kleur die zijn inspiratie vindt in de inherente kracht van de vrouw.

Deze diepte wordt versterkt door een basisnoot van vanille, ontwikkeld met in gedachten de multisensorische ervaring van het proeven van de korrelige binnenkant van een vanillestokje. Door deze zoete en hartige contrasten is het de belichaming van de Good Girl-dualiteit die integraal deel uitmaakt van elke geur in deze familie.

Zoals mevrouw Herrera al zei: parfum moet worden beschouwd als een onzichtbaar accessoire. Een vrouw die Very Good Girl Glam draagt, is niet bang om opgemerkt te worden vanwege haar persoonlijkheid: ze is onbevreesd en assertief, ze heeft het vertrouwen om zichzelf te uiten met geur en het rozenextract in het hart van deze gedurfde nieuwe geur is een betoverend statement van vrouwelijkheid.

Geconcentreerd rozenwater versterkt niet alleen het weelderige hart van Very Good Girl Glam, maar tilt het van een eau de parfum naar de textuurkracht van een zuiver parfum. En als exclusieve primeur heeft het team achter de geur het extractieproces heruitgevonden en zo ongekende manieren gevonden om zich creatief uit te drukken.

Met deze moderne ingesteldheid slaagden de parfumeurs erin rozenwater dat normaal zou worden geloosd, te recycleren door het opnieuw te extraheren. Dit bespaarde niet alleen de destillatie van een volledig nieuw bloemenveld, maar leverde ook een hele andere tonaliteit op dan de essentiële olie die normaal gesproken niet zou zijn gevonden.

Een focus op groener werken, wat ook tot uiting komt in de vetiver die in deze geur wordt gebruikt en centraal staat in een programma genaamd Sourcing for Shared Value, dat de meest ethische manieren zoekt om vetiver te telen en oogsten, en tegelijkertijd de mensen die op het land werken beschermt door het lokale onderwijs en de lokale infrastructuur te ondersteunen. Dit zijn slechts enkele manieren waarop Carolina Herrera voortdurend manieren vindt om het mooiste en groenste product voor de bevolking en de wereld te gebruiken.

Aan de basis van deze magische geurstructuur zit een houtachtige structuur die de belangrijkste ingrediënten van kersen, rozen en vanille van dit krachtige parfum met elkaar verbindt, terwijl het de oneindigheid van het Good Girl-karakter vertegenwoordigt. Very Good Girl Glam is een eerbetoon aan een vrouw die levensvreugde uitstraalt, oftewel Alegria de Vivir, en die de zelfverzekerdheid heeft om op te komen voor zichzelf en de planeet die ze bewoont.

Carolina Herrera Very Good Girl Glam is vanaf 11 april 2022 exclusief beschikbaar bij Ici Paris XL in Belgie – Ici Paris XL en zelfstandigen in Luxemburg

Very Good Girl Glam Parfum 80ml € 144,78 – Very Good Girl Glam Parfum 50ml € 112,58 – Very Good Girl Glam Parfum 30ml € 77,38