Violife kondigt deelname aan Veggie Challenge 2022 aan

Violife neemt deel aan de derde editie van de VeggieChallenge en nodigt alle Belgen uit mee te doen met de uitdaging om in maart een maand lang ‘alles veggie’ te eten.  Op 1 maart begint de derde Belgische editie van de VeggieChallenge. Met de slogan ‘alles kan veggie’ biedt deze challenge de ideale uitdaging voor Belgen die hun consumptie van dierlijke producten willen verminderen door een maand lang volledig veggie te eten. Je kunt ook beginnen met enkele dagen dankzij de flexi-optie.

De VeggieChallenge wordt georganiseerd in samenwerking met ProVeg International. Het is een internationale campagne die zich richt op dertig dagen gezonder, lekkerder en ecologischer eten.

Tijdens de vorige editie zijn meer dan 24.000 Belgen de uitdaging aangegaan om hun voedingsgewoonten aan te passen tijdens de VeggieChallenge. De uitdaging was meer dan geslaagd, want 90% van de deelnemers heeft de veggie levensstijl behouden na het einde van de challenge. En niet zonder reden. Minder dierlijke producten en meer veggie producten eten heeft positieve gevolgen voor de gezondheid, voor de dieren en voor het milieu.

EVA vzw en Violife slaan de handen ineen om een groter publiek te bereiken. Ze hopen 50.000 deelnemers warm te maken voor de campagne. Dat zijn genoeg mensen om 950.000 kg CO2 en 1.450.000 liter water te besparen en 100.000 dieren te redden!

Ter gelegenheid van de VeggieChallenge zet Violife zijn volledig plantaardige alternatieven in de schijnwerpers. Het zijn natuurlijk samengestelde, vegan-friendly producten die perfect zijn aangepast aan een voedingspatroon zonder vlees. Violife is 100% plantaardig en bevat geen lactose, ggo’s, conserveermiddelen, soja, gluten of noten. Dit plantaardige product bestaat uitsluitend uit kokosolie, water, zetmeel, zeezout, aroma’s en natuurlijke kleurstoffen. Het merk heeft een gamma van maar liefst 8 producten die extra goed smelten en perfect passen bij je culinaire creaties:  Geraspt (smaken: gouda, mozzarella) – Plakken (smaken: cheddar, original) – Blok (smaken: Greek White, gouda) – Violife Creamy (smaak: original) – Violife Wedge (smaak: prosociano) . Smaak gegarandeerd!

Deelname – informatie – keuze veggie of flexi : www.violifefoods.com