voco hotels debuteert in Duitsland

Eerste opening in Düsseldorf

 

IHG Hotels & Resorts, een van ‘s werelds grootste hotelgroepen, heeft de opening aangekondigd van haar eerste voco hotel in Duitsland; voco Dusseldorf Seestern, in samenwerking met investeerdersgroep, Hotelite Management. Gelegen in het Lörick district van de stad, is voco Dusseldorf Seestern een geweldige premium optie voor diegenen die Düsseldorf bezoeken voor zaken of vrije tijd. Het hotel ligt op loopafstand van de oevers van de Rijn en op korte rijafstand van de luchthaven en de belangrijkste winkel- en zakenwijken van de stad.

Als een van IHG’s nieuwste merken, is voco hotels ontworpen om zich te onderscheiden van de massa door de zekerheid van een groot merk te combineren met de informaliteit en charme van een boutique hotel. De naam, voco, betekent ‘uitnodigen’ en ‘samenroepen’ en komt oorspronkelijk uit het Latijn. Het staat voor het bedachtzame en speelse karakter van het merk en het vermogen om een betekenisvolle verbinding te bieden.

Met 160 kamers belichaamt voco Dusseldorf Seestern de ontwerpethos van het merk door een warme en uitnodigende ruimte te creëren met speelse en gedurfde decoratieve accenten. Het gebruik van heldere, warme gele accenten geeft voco zijn eigen identiteit. Alle kamers zijn voorzien van alle kenmerkende voco accenten. De gasten hebben ook toegang tot een volledig uitgeruste fitnessruimte, inclusief een sauna en stoombad, perfect voor hen op zoek naar een beetje tijd voor zichzelf.

Alle gasten van de voco hotels worden bij aankomst begroet met een lokaal geïnspireerde welkomsttraktatie. Bij voco Dusseldorf Seestern kunnen gasten genieten van een Heidesand, een traditioneel Duits zandkoekje, vers gemaakt in een plaatselijke bakkerij.

Restaurant & Bar 38 van het hotel biedt de hele dag door diners en een grote keuze aan maaltijden, allemaal bereid met de beste biologische ingrediënten. Voor het ontbijt kunnen gasten kiezen uit een continentaal ontbijt of een volledig Engels ontbijt, maar ook uit een assortiment gezonde snacks. Voor lunch en diner biedt Restaurant 38 een à la carte menu gevuld met lokale en internationale gerechten. Bar 38 is ‘s avonds de perfecte plek om te bekomen van de dag.

Voor zakenreizigers heeft voco Dusseldorf Seestern vijf moderne vergaderzalen met een capaciteit van maximaal 140 deelnemers – allemaal uitgerust met de nieuwste technologie om hybride vergaderverzoeken mogelijk te maken.

Als IHG Hotels & Resorts’ snelst groeiende merk, sinds de lancering in 2018, heeft voco nu 23 open hotels over de hele wereld, met nog eens 33 hotels in de pijplijn. Gasten van voco Dusseldorf Seestern kunnen gerust zijn in de wetenschap dat de IHG Way of Clean en IHG Clean Promise het hoogste niveau van reinheid bieden.