Voigt Travel start strategische samenwerking met GoCanada

Voigt Travel voegt vanaf deze maand Canada toe aan haar bestemmingsportfolio. Dé specialist op reizen naar het Hoge Noorden is altijd op zoek naar bestemmingen en routes buiten de gebaande paden. In samenwerking met de expertise die GoCanada in huis heeft, weet de reisorganisatie ultieme reisroutes te creëren voor de wildlife- en natuurliefhebber, maar ook voor de rustzoeker. Deze zomer worden de reizen naar Canada afgetrapt met fly & drive reizen naar twee regio’s: Newfoundland en Yukon.

Aanwinst voor het bestemmingsportfolio

Marloes Meijer, Managing Director van Voigt Travel over de samenwerking: “Al geruime tijd hebben we de wens om Canada toe te voegen aan ons bestemmingsportfolio, mede vanwege de vele overeenkomsten met Scandinavië en IJsland. Door de ligging is het niet alleen landschappelijk gezien maar ook qua klimaat en wildlife zeer passend; je kunt vanaf heden via Voigt Travel niet alleen de Poolcirkel over in Scandinavië, maar ook in Canada! Door de samenwerking met GoCanada kunnen we de bestemming gezamenlijk verder ontwikkelen de komende jaren en reizigers naar de ongebaande paden van Canada brengen. Dat we in Naarden praktisch buren zijn maakt onze samenwerking alleen maar eenvoudiger.‘’

Ongebaande paden van Canada

‘’Al decennia lang brengen wij reizigers naar de mooiste plekken in Canada. Ons team van specialisten kent alle uithoeken van Canada en wij zijn dan ook enthousiast om deze kennis te delen met Voigt Travel in de vorm van deze strategische samenwerking. We zien een mooie match met de clientèle van Voigt Travel, welke als reisorganisatie ervoor kiest om op een bewust en lokaal niveau reizen in elkaar te steken. Wij kijken uit om samen reizigers een andere kant van Canada te laten zien.’’ aldus Roderick Aalbers, Eigenaar van GoCanada.

Fly & drive reizen naar Canada

De eerste fly & drive reizen brengen reizigers deze zomer naar Yukon en Newfoundland. Voigt Travel kiest bewust voor bestemmingen waar niet alle toeristen naartoe gaan, zodat reizigers echt kunnen genieten van ongerept Canada en de exclusieve rust die deze bestemming te bieden heeft.

Momenteel kunnen reizigers kiezen uit een 24-daagse rondreis door Yukon en Alaska, deze regio staat bekend om de ruige en indrukwekkende natuur. De reis brengt avonturiers onder andere langs indrukwekkende gletsjers, Kluane National Park, waar je de grootste non-polaire ijsvelden ter wereld kunt vinden en de Golden Heart of Alaska, Fairbanks. Onderweg maak je kans op het spotten van beren en elanden.

Ook tot de opties behoort een 16-daagse rondreis in Newfoundland. Bergen, watervallen, langsdrijvende ijsbergen, vuurtorens en veel wildlife – dat is waar deze regio in uitblinkt. Naast al de natuurpracht is Newfoundland ook een eiland met een rijke cultuur waar reizigers tijdens dit avontuur genoeg van mee krijgen. Onder andere het schilderachtige St. John’s wordt bezocht en het prachtige Gros Morne National Park, onderdeel van de UNESCO werelderfgoedlijst. Fantastische bergen en fjorden zullen hier je adem benemen.

Voigt Travel heeft als doel het Canada aanbod verder uit te breiden als een bestemming in zowel de winter- als zomerperiode.

Uitbreiding onder strenge voorwaarden

Voigt Travel is altijd op zoek naar nieuwe bestemmingen om het bestemmingsportfolio mee uit te breiden. Uitbreiding van het aanbod gebeurt onder de strenge voorwaarden die Voigt Travel hanteert voor duurzaam en verantwoord reizen. De keuze voor een samenwerking met GoCanada is dan ook gevallen door een gezamenlijke passie voor het brengen van reizigers naar ongebaande paden en het samenwerken met lokale en regionale accommodaties en excursieaanbieders.