Walibi Belgium

Walibi Belgium, dat zwaar getroffen werd door de overstromingen van 16 juli, verwacht een heropening voor begin oktober met de start van het halloweenseizoen. De parken Walibi en Aqualibi zijn sinds 16 juli gesloten als gevolg van de zware overstromingen, die een groot deel van de technische infrastructuur van de site hebben beschadigd.

Walibi kondigt aan begin oktober te willen heropenen, net op tijd om het halloweenseizoen te redden.

“Onze teams werken al dagen onophoudelijk aan het herstel van de schade die de overstromingen hebben achtergelaten. Nu dat de omvang van het werk wat duidelijker is, weten we dat we het park vóór oktober niet zullen kunnen openen. Maar… we gaan de uitdaging aan om het park klaar te stomen voor het halloweenseizoen. Die heropening willen we dan vieren met het spectaculairste halloweenevenement dat we ooit in Walibi hebben gekend. Een forse uitdaging voor onze teams, maar we gaan ervoor! “ Jean-Christophe Parent – algemeen directeur Walibi Belgium-Aqualibi

In afwachting blijft de verkoop van tickets en abonnementen opgeschort. Abonnementen worden verlengd voor de duur van de sluiting. Tickets worden ofwel verlengd of gewijzigd, ofwel terugbetaald. Alle informatie en praktische details zullen in de komende weken worden meegedeeld via onze websites www.walibi.be & www.aqualibi.be en socialemediakanalen (Facebook & Instagram: @walibelgium).

Voor waterpark Aqualibi is er echter nog geen heropeningsdatum bekend.