Waterdrop ICE TEAS: product van het jaar 2024

waterdrop® heeft het logo Product van het Jaar gewonnen in België voor hun heerlijke ICE TEAS! Het gespecialiseerde hydratatiemerk verrast wederom de drankensector met een nieuwe innovatieve collectie. Sinds de lancering in 2016 is het in Wenen gevestigde merk voortdurend bezig met vernieuwing. Hun meest gekende product? De Microdrinks: suikervrije blokjes gemaakt van natuurlijke fruit- en plantenextracten en met waardevolle vitaminen die een heerlijke smaak geven aan water en mensen zo aanmoedigt om meer water te drinken op een duurzamere en gezondere manier.

Het Product van het Jaar-label is een prestigieuze prijs die elk jaar wordt uitgereikt aan de meest innovatieve en best presterende producten op de Belgische markt. De winnaars worden geselecteerd door een onafhankelijke jury en consumenten, die de producten beoordelen op basis van hun look, kwaliteit, prestaties en innovatieniveau.

Onder de winnaars van dit jaar: de ICE TEA collectie van waterdrop®. Het heeft jaren geduurd om deze suikervrije hydratatieblokjes te ontwikkelen, die de perfecte harmonie weten te bereiken tussen de aroma’s van thee en de intense smaak van fruit. Die inspanningen hebben hun vruchten afgeworpen. Dit is wat de deelnemers aan de Treetz’ stemming voor Product van het Jaar vonden:

‘Heel lekker, gezond, handig en milieuvriendelijk.’ – ‘Ideaal als vervanger voor frisdrank! Bovendien is het eenvoudig te gebruiken.’ – ‘Ik hou ervan, de smaak is heerlijk, het helpt me enorm om meer water te drinken. Super handig en gemakkelijk om mee te nemen.’

Dankzij dit nieuwe assortiment heeft waterdrop® zijn penetratie op de drankenmarkt kunnen vergroten. Fans van het hydratatiemerk zijn vol lof over deze verfrissende collectie, dat doet denken aan de smaken van de iconische drank, zonder ook maar iets van zijn originaliteit en smaak te verliezen. waterdrop® onderscheidt zich eveneens door haar inzet voor duurzame ontwikkelingen. Het merk laat zien dat het aanbieden van een milieuvriendelijk en gezond alternatief voor frisdranken in plastic flessen zowel een haalbare missie is als een richting die consumenten vastbesloten zijn te volgen.

De producten van het merk waterdrop® worden in België verdeeld door het bedrijf Neobulles en zijn momenteel verkrijgbaar in meer dan 1000 winkels en supermarkten. Je kan het volledige gamma van de hydratatieblokjes en accessoires ook ontdekken online en in de winkel in Brussel en Antwerpen.

www.waterdrop.nl

In België, twee shops : ​Nieuwstraat, 117 te 1000 Brussel – ​Wijnegem Shop Eat Enjoy, Turnhoutsebaan, 5 te 2110 Wijnegem