World hotels breidt wereldwijde portefeuille uit

WorldHotels Collection verwelkomt met trots vijf spectaculaire eigendommen in haar collectie van de beste onafhankelijke hotels over de hele wereld. Van een historisch monument in San Francisco, Californië tot een meeslepend hotel in Milaan, Italië, bieden deze nieuwe hotels een unieke luxe en levensstijl waar de verfijnde reiziger van vandaag de voorkeur aan geeft.

Hotel Bijou, WorldHotels Crafted Collection, in San Francisco, Californië: gebouwd in 1914, combineert dit landmark hotel de historische elegantie van San Francisco met modern comfort en eclectische stijl. Het hotel beschikt over 65 ruime gastenkamers die onlangs zijn gerenoveerd met een chique en modern Art Deco-design, dat gasten meeneemt naar de roaring 1920s.

Ten Hill Place, WorldHotels Distinctive Collection, in Edinburgh, Groot-Brittannië : een van de beste hotels in het centrum van Edinburgh. Dit innovatieve hotel ligt op loopafstand van Princes Street, de historische oude binnenstad en de belangrijkste toeristische, winkel- en zakenwijken van het stadscentrum. Ten Hill Place is eigendom van het Royal College of Surgeons of Edinburgh en alle winst gaat terug naar de opleiding van chirurgen wereldwijd. Er zijn historische en moderne zalen beschikbaar voor conferenties, vergaderingen en sociale evenementen.

Murrayshall Country House Hotel, WorldHotels Distinctive Collection, in Perth, Groot-Brittannië : Een zalig toevluchtsoord waar traditie en luxe elkaar ontmoeten, ideaal voor uitstapjes in de buitenlucht, familievakanties en zakelijke evenementen. Het charmante hotel ligt op een privédomein van 365 hectare op het prachtige platteland, drie mijl van Perth en vier mijl van Scone Palace, en beschikt over twee onberispelijk gepresenteerde golfbanen. De meeste van de 40 individueel ingerichte kamers en suites hebben uitzicht op de weelderige tuinen of golfbanen. Fijnproevers zullen smullen van het zorgvuldig samengestelde menu van het bekroonde restaurant van het hotel.

WorldHotel Casati 18, WorldHotels Distinctive Collection, in Milaan, Italië : Dit hotel combineert de traditionele Italiaanse elegantie en het hedendaagse gemak van Milaan. Persoonlijke service is slechts een van de luxes die gasten zich nog lang na hun verblijf zullen herinneren. Het hotel ligt verscholen aan de rustige Via Felice Casati en biedt gasten een rustige uitloper  van het bruisende Milaan.

Hotel Haarhuis, WorldHotels Crafted Collection, in Arnhem, Nederland : Met zijn recente renovaties biedt het 100 jaar oude Hotel Haarhuis reizigers de perfecte combinatie van rijke geschiedenis en moderne service. Gasten kunnen een kopje koffie drinken bij HOEK Coffee and Pastry, of een bezoek brengen aan Perron 5, het restaurant van het hotel, dat ongelooflijke culinaire reizen biedt met verse en puur huisgemaakte ingrediënten. Een werkelijk unieke reiservaring