WorldHotels verwelkomt drie nieuwe hotels

Luxehotels in Schotland en Thailand worden toegevoegd aan de Elite, Luxury en Distinctive Collections van WorldHotels

WorldHotels™ kondigt de toevoeging aan van drie nieuwe hotels aan de wereldwijde portefeuille van het merk. Het Kingsmills Hotel en het Ness Walk Hotel in Inverness, Schotland, zijn respectievelijk lid geworden van de Elite en de Luxury collecties van WorldHotels. Daarnaast zal Layan Green Park in Phuket, Thailand deel gaan uitmaken van WorldHotels’ Distinctive collectie.

Het Kingsmills Hotel, gelegen in de Schotse Hooglanden, beschikt over luxueuze accommodaties, twee prachtige Inverness restaurants binnen en een verwarmd Garden Restaurant buiten. Het Kingsmills Hotel ligt ook in de buurt van vijf van Schotland’s wereldklasse golfbanen, waardoor gasten gemakkelijk toegang hebben tot het nationale spel van het land.

Ness Walk is een idyllisch vijf-sterren toevluchtsoord op korte afstand van Loch Ness. Het luxueuze hotel is oorspronkelijk gebouwd als een 19e-eeuws huis en beschikt over een weelderige lounge, een restaurant met adembenemend uitzicht op de rivier de Ness en accommodaties met stijlvolle ensuite badkamers. Het hotel is ook ideaal gelegen in de buurt van de North Coast 500, een 516 mijl lange tocht door de Schotse Hooglanden die een prachtig uitzicht biedt op het landschap en de lochs van Schotland.

Naast de groeiende aanwezigheid van WorldHotels in Schotland, heeft het merk Layan Green Park toegevoegd in Bangtao Beach in Phuket, Thailand. Het hotel opent zijn deuren in december 2022 en wordt de eerste nieuwbouw in Thailand die de EDGE-certificering (Excellence in Design for Greater Efficiencies) ontvangt. Layan Green Park wordt een viersterrenhotel en wordt het eerste WorldHotels Distinctive hotel dat wordt geopend in het zuiden van Thailand en in Phuket, een van ‘s werelds top vakantiebestemmingen.

Layan Green Park zal beschikken over meer dan 400 kamers in vijf verschillende categorieën, twee restaurants die zich richten op lokale producten en seizoensgebonden ingrediënten, een “Wellbeing Spa”, een lounge bar en een zwembadbar, evenals een aangelegd terrein met zoetwaterzwembaden, een yogaterras en joggingpaden.

Bovendien zal het nieuwe monumentale pand een kinderzwembad, club en speeltuin hebben, waardoor dit een ideaal toevluchtsoord is voor gezinnen. Layan Green Park ligt ook op slechts 700 meter van het Bangtao strand en twee kilometer van het luxe vakantie- en uitgaansgebied Laguna.