Wyndham hotels & resorts best place to work voor LBGTQ+ gelijkheid

Wyndham Hotels & Resorts ‘s werelds grootste hotelfranchiseonderneming met ongeveer 9.000 hotels in bijna 95 landen – heeft  aangekondigd dat het een perfecte score van 100 heeft behaald op de 2022 Corporate Equality Index (CEI), ‘s lands meest vooraanstaande benchmarkonderzoek en -rapport dat bedrijfsbeleid en -praktijken meet met betrekking tot LGBTQ+ gelijkheid op de werkvloer, uitgevoerd door de Human Rights Campaign Foundation. Wyndham viert het vierde achtereenvolgende jaar dat het een perfecte score behaalt in dit jaarlijkse onderzoek, waarmee het bedrijf wordt erkend als beste werkplek voor LGBTQ+ gelijkheid.

“Inclusiviteit is de kern van onze waarden, we respecteren verschillen in mensen, culturen, ideeën en ervaringen”, zegt Geoffrey A. Ballotti, chief executive officer, Wyndham Hotels & Resorts. “We slagen alleen door verschillende achtergronden en standpunten samen te brengen, en we zijn toegewijd aan het creëren van gastvrije omgevingen, zowel intern voor teamleden als in onze hotels voor gasten.”

Wyndham zet zich in voor een cultuur van diversiteit, gelijkheid en inclusie en brengt voortdurend verschillende perspectieven in de werkomgeving die de diverse klanten en gemeenschappen over de hele wereld weerspiegelen en biedt verbeterde training aan om rassenongelijkheid, antiracisme en bondgenootschap aan te pakken. Het bedrijf werkt samen met toonaangevende organisaties, waaronder de National Gay & Lesbian Chamber of Commerce en de International Gay & Lesbian Travel Association, en biedt affiniteitsgroepen aan zoals PRIDE, dat wordt gesponsord en gesteund door leden van het leidinggevende managementteam. Ondersteuning van het bevorderen van een inclusieve omgeving waar teamleden zich op hun gemak voelen om hun authentieke zelf te zijn, lanceerde Wyndham een campagne op International Pronouns Day die was gewijd aan het bevorderen van het bewustzijn over voornaamwoorden en zichzelf kunnen identificeren als ze daarvoor kiezen.

Wyndham Hotels & Resorts is een van de 1.271 bedrijven die in het rapport van dit jaar worden beoordeeld. De CEI hanteert criteria op basis van billijke voordelen voor LGBTQ-werknemers en gezinnen; non-discriminatiebeleid in alle bedrijfsonderdelen; ondersteuning van een inclusieve cultuur; en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wyndham’s inspanningen om aan alle criteria van de CEI te voldoen, leverden een score van 100 procent op en de benoeming tot een van de Beste Werklocaties voor LGBTQ+-gelijkheid.

Wyndham is ook genoemd in Ethisphere’s lijst van ‘s werelds meest ethische bedrijven in 2019 en 2020, en in 2021 werd het bedrijf door NJBIZ uitgeroepen tot een van de beste plaatsen om te werken in zijn thuisstaat New Jersey en werd het door Newsweek erkend als een van de Meest Geliefde Werkplekken voor 2021 en Meest Verantwoorde Bedrijven voor 2022.