Zeg het met Clicqout – Bruisend creatief

Huis Veuve Clicquot staat bekend om zijn sprankelende durf en innoverende karakter. Na de Rosé Expression-doos – met een megafoon als champagnekoeler – presenteert Veuve Cliquot trots zijn nieuwe dozen voor de Rosé Non Vintage: Zeg het met Clicquot.

Met een boodschap op maat veranderen Clicquot Message en Clicq’call een fles champagne in een persoonlijk en attent geschenk.

Clicquot Message

Zeg wat u te zeggen hebt, zeg het met champagne! Clicquot Message is een doos waarop u met kleefletters een heel eigen boodschap kunt aanbrengen. Een origineel en charmant geschenk voor alle mogelijke gelegenheden. Daar kan geen wenskaart tegen op!

Clicq’call

Clicq’call gaat recht naar het hart! Een fles Champagne Rosé in een nieuwe doos met een chip die een persoonlijke boodschap opneemt. De gelukkige ontvanger kan de doos hergebruiken om een eigen boodschap in te spreken. Wie het zelf zegt, zegt het beter!

Veuve Clicquot Rosé

Met zijn toetsen van rode vruchten, zijn sprankelende karakter en mooie afdronk is de Rosé de volmaakte illustratie van het vakmanschap van wijnmaker Veuve Clicquot. De samenstelling van de champagne Veuve Cliquot Rosé wordt – volgens de regels van de kunst en van het Huis – gedomineerd door pinot noir en combineert de finesse van chardonnay met de volheid van meunier. Rode wijnen uit de voorraden van het Huis sublimeren zijn gestructureerde, evenwichtige en intense smaken en geven hem zijn stralende kleur.