Zomer 2019 wordt dé zomer van de rosé !

Delhaize voorziet 4 miljoen flessen rosé-wijn. Roséwijn zit al jaren sterk in de lift en dit jaar wordt het de drank bij uitstek op een warme zomerdag . In 2018 werd er al ongeveer 8 miljoen liter rosé verkocht bij Delhaize en dit jaar verwachten we nogmaals een verkoopsstijging van meer dan 15%. Alleen al voor deze zomer reserveerde Delhaize niet minder dan 4 miljoen flessen, een record.

Met zijn delicate en licht geparfumeerde smaak is rosé de ideale verfrissende wijn. Delhaize stelt een assortiment van 170 roséwijnen voor, waaronder 115 flessen van 75 cl. De maand belooft een feestelijke en smakelijke maand te worden. In de tuinen worden de barbecues aangestoken, in de stad lopen de terrassen vol, allemaal ideale omstandigheden om een goede fles rosé te kraken.

Delhaize biedt een selectie authentieke, smakelijke en kwalitatieve rosés aan voor op zomeravonden of bij barbecues met familie en vrienden! 75% van het assortiment van Delhaize bestaat uit Franse roséwijnen, voornamelijk uit de Provence en de Languedoc, regio’s waar de expertise deel uitmaakt van de geschiedenis. Rosé is een wijn met delicate en verfijnde aroma’s, die een technische en nauwkeurige bereiding vereist.

Alcoholvrije rosé? Rosé staat bekend om zijn variëteiten: zoet of droog, fruitig of vol, en er bestaan ook alcoholvrije wijnen. Voortbouwend op hun succes kent de verkoop van alcoholvrije rosés een stijging van 15%. Vanaf nu kan iedereen dus tijdens de zomer van dit verfrissende drankje genieten.

Ontdek de roséselectie van Delhaize voor bij eenvoudige maaltijden, voorgerechten of desserts, met of zonder alcohol, voor deze zomer.

Pink Flamingo – Gris de Gris – 2018 – Frankrijk: Streek: Languedoc – €6,99

Les Truffiers Rosé – Frankrijk : Streek: Rhône – €4,99

Côte des Roses – 2018 : Frankrijk – Streek: Languedoc – €8,99

Mareuil – 2018 : Frankrijk – Streek: Loire – €6,49

Edenvine Rosé : Laat je verleiden door deze alcoholvrije rosé, met minder calorieën dan een wijn met alcohol maar even lekker! Land van herkomst: Australië – €5,99