100% natuurlijk plezier zonder lactose: met Andros So Good & Veggie

>> Smeuïge, plantaardige en lactosevrije alternatieven voor yoghurt – >> Op basis van 100% kokosmelk, om een ongeëvenaarde smeuïgheid te garanderen – >> Glutenvrij, lactosevrij en vrij van dierlijke eiwitten – >> 4 nieuwe smaken vullen de winkelrekken – >> Reeds verkrijgbaar bij Carrefour Hyper & Market en binnenkort bij Cora

Andros lanceert zijn plantaardige alternatieven voor yoghurt ‘So Good & Veggie’ met een grote belofte: lactosevrije producten kunnen ook een uitmuntende smaak en smeuïgheid hebben. Het nieuwe gamma, dat het gat van de reeds bestaande plantaardige alternatieven voor yoghurt in de winkelrekken opvult, heeft als basis kokosmelk.

De dessert van Andros, das puur genieten

Na een maaltijd of als kleine snack moeten we vaak de keuze maken tussen iets gezonds of ongezonds. Goed nieuws voor diegene die het beste van twee werelden willen combineren! Andros lanceert 4 plantaardige desserts die een plezier zijn voor alle fijnproevers én diegenen die vaker plantaardig willen eten, zonder in te boeten op een heerlijke smaak.

Soja is niet langer het enige alternatief voor melk

Andros biedt een heerlijk alternatief voor andere plantaardige yoghurtmerken met een ongeëvenaarde smaak en smeuïgheid. Het gloednieuwe assortiment ‘So Good & Veggie’ bestaat uit 4 fruitige plantaardige desserts.

Als basis kregen de producten 100% kokosmelk. Kokosmelk komt van nature niet voor in vloeibare vorm, zoals bij kokoswater. Het vruchtvlees wordt vermengd met water en vervolgens geperst om kokosmelk te maken. Daardoor heeft de melk een dikke consistentie en een rijke, smeuïge textuur.

Met 4 smaken is er voor elk wat wils

Als Franse fruitkenner selecteerde Andros 4 innovatieve recepten op basis kokosmelk en genereuze ingrediënten met fruitstukjes. De 4 nieuwe ‘So Good & Veggie’ lekkernijen die in België gelanceerd worden zijn: aardbei, zwarte bessen-framboos, perzik en natuur.

100% plantaardig, 100% plezier, 100% door iedereen geliefd​

Het gamma Andros ‘So Good & Veggie’ is 100% plantaardig, lactosevrij, bevat geen bewaarmiddelen en zit boordevol calcium. Andros is er voor iedereen, of je nu veganist, vegetariër, flexitariër of alleseter bent.

Wie is Andros?

Andros is het Franse toonaangevende merk van fruitdesserts. Reeds drie generaties lang gebruikt Andros zijn know-how en vers geplukt fruit om heerlijke (100% plantaardige) desserts te maken. Deze worden zorgvuldig bereid en worden geselecteerd op basis van zachtheid en een ongeëvenaarde smeuïgheid.

En die kennis wordt gesmaakt! Bijna de helft van de Franse huishoudens heeft een product van Andros in hun (koel)kasten staan.