Nieuwe CEO en aandeelhouder GM International en Frankrijk

3 jaar geleden heeft Côme de Chérisey, die toen reeds CEO was van dat bedrijf, een MBO gedaan op het bedrijf Gault&Millau international, samen met een reeks aandeelhouders.

G&M International is wereldwijd eigenaar van het merk en Gault&Millau deelt de licenties uit. Côme de Chérisey heeft het netwerk internationaal gevoelig uitgebreid, en heeft de firma op een reeks vlakken gemoderniseerd.

Jacques Bally, een van de bestaande licencees van Gault&Millau (in Rusland en Bielo-Rusland) en die al lang zijn roots heeft in de gastronomie, heeft eind 2018 met zijn zakenpartners (een Russische familie) Gault&Millau International en G&M Frankrijk overgenomen met de bedoeling de vennootschap versneld verder uit te bouwen.

Gault&Millau Benelux heeft voor de Benelux reeds meer dan 16 jaar een lange termijncontract met G&M International, en er verandert voor de Benelux niets. Het aandeelhouderschap van Gault&Millau Benelux blijft ongewijzigd met Justin Onclin en Marc Declerck als aandeelhouders, en het management blijft eveneens volledig identiek. Ook bij G&M Nederland verandert er niets met Godfried Van der Lugt en Gault&Millau Benelux als aandeelhouders en Godfried Van der Lugt als CEO.

Het team van Gault&Millau Benelux kijkt er naar uit met de nieuwe ploeg bijkomende synergiën te ontwikkelen en het merk verder uit te bouwen rond de bestaande en nieuwe initiatieven.