34 Lunch garden restaurants blijven open

bieden “Come In & Take Out” oplossing aan

 

Ondanks dat de regering vrijdag de sluiting van alle cafés en restaurants heeft aangekondigd, blijft Lunch Garden haar welbekende gerechten aan haar klanten aanbieden. Vanaf deze maandag zal de Belgische keten er alles aan doen om, ondanks de omstandigheden, een bepaald activiteitsniveau te behouden dankzij de uitgebreide “Come In & Take Out” formule.

De medewerkers van Lunch Garden hebben sinds de aankondiging van de regering om alle restaurants te sluiten, niet stilgezeten. Het bedrijf wordt geconfronteerd met ernstige moeilijkheden na de eerste lockdown van drie maanden en wil haar activiteiten niet een tweede keer onderbreken, zelfs niet voor 4 weken. Lunch Garden gelooft in haar concept en blijft ter beschikking van klanten via Take Out.

Het volledige team van Lunch Garden heeft hard gewerkt aan de ontwikkeling van het Take Out concept zodat meer dan de helft van haar restaurants de komende weken actief kunnen blijven.

Lunch Garden is flexibel en past zich aan met concept “Come In & Take Out”

Klanten kunnen ter plaatse, maar ook via de Ord’r app, hun favoriete gerechten op een beperkte kaart bestellen waarbij de Lunch Garden-specialiteiten met een extraatje worden aangeboden: bij elk besteld gerecht krijgen de klanten een chocolademousse. Alles om liefhebbers van de typisch Belgische gerechten te verwennen en in het bijzonder gezinnen die meer dan gewoonlijk nood hebben om samen een gezellig familiemoment te beleven. Lunch Garden biedt nu ook een speciaal familie pakket aan tegen een zeer democratische prijs.

34 Lunch Garden restaurants verwelkomen graag hun klanten

De restaurants zijn open voor het publiek van 11.30 tot 19.30 uur. De lijst van restaurants die open zijn voor Take Out is beschikbaar op de website www.lunchgarden.be