Distributie rum Diplomatico

Vanaf 1 september 2023 neemt Brown-Forman Belgium de distributie over van rum Diplomático. Brown-Forman Belgium en la Maison du Rhum Belgique kondigen aan dat Brown-Forman Belgium de marketing en  distributie van het rummerk Diplomático zal overnemen vanaf 1 september 2023. Deze beslissing is het gevolg van  de overname van het merk door de Brown-Forman groep in januari 2023, waardoor de Belgische dochteronderneming kan toetreden tot de categorie van de super-premium rums.

“We willen la Maison du Rhum bedanken voor hun werk aan het merk gedurende de afgelopen 15 jaar. We zijn uiteraard verheugd dat we Diplomático kunnen toevoegen aan onze portefeuille van prestigieuze merken op de Belgische en Luxemburgse markt. Dit is een geweldige groeikans voor ons en onze klanten.” – Christophe Courboin, Managing Director Brown-Forman Belgium.

“La Maison du Rhum is fier om deel te hebben uitgemaakt van het succesverhaal van het merk. Ons bedrijf, dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen en uitbouwen van merken, was de eerste om het potentieel van het merk te hebben ingezien en de ontwikkeling ervan te verzekeren in de Belgische markt. We wensen Brown-Forman Belgium het beste toe met een mooie verderzetting van het Diplomático-avontuur.” – John van der Pluym, Manager van  la Maison du Rhum Belgique