Messi Chicken sandwich

Hard Rock® luidt nieuw tijdperk van samenwerking met Lionel Messi in met lancering van nieuwe Messi Chicken Sandwich, nu verkrijgbaar in alle Hard Rock Cafes® wereldwijd

Hard Rock International slaat nogmaals de handen in elkaar met merkambassadeur Lionel Messi voor een nieuw gerecht. Vanaf vandaag kunnen foodies, voetbal- en sportfans wereldwijd proeven van de Messi Chicken Sandwich, een broodje kip alla milanese, ‘gemaakt voor jou door Leo Messi’. De timing is bewust gekozen, in de nasleep van de intrede van Messi in de Major League Soccer en zijn verhuis naar Zuid-Florida.

Lievelingsgerecht van Messi

De Messi Chicken Sandwich is geïnspireerd door een van Messi’s lievelingsgerechten, milanesa de pollo, een klassieker uit de Argentijnse keuken. “Dit gerecht doet me denken aan thuis, waar ik ook ben”, aldus Lionel Messi. “Ik kan niet wachten om het te delen met de wereld.” Zoals de naam al verraadt, gaat het om een geroosterd artisanaal hamburgerbroodje met krokante kippenborst alla milanese. Daar worden nog gesmolten provolone, verse tomaatjes, rucola en een kruidig looksausje aan toegevoegd. Wie de Messi Chicken Sandwich wil proberen, kan daarvoor terecht in Hard Rock Cafe® Antwerpen en Brussel.

Messi Chicken Sandwich

Volgende fase in samenwerking : De Messi Chicken Sandwich maakt deel uit van de ‘Greatness Happens Here’-campagne. Dat is de opvolger van de ‘Live Greatness’-campagne uit 2022, waarbij de Messi Burger gelanceerd werd. Het gaat dus om een volgende stap in de samenwerking tussen Hard Rock International en Lionel Messi. “Leo Messi is niet alleen een van de grootste atleten op aarde, hij is ook onze ambassadeur. Zijn normen en waarden leunen dicht aan bij de onze. We zijn dan ook vereerd om met hem samen te werken”, zegt Jim Allen, voorzitter van Hard Rock International.