3de editie Belgisch festival van ambachtelijke cider

ZATERDAG 24 EN ZONDAG 25 AUGUSTUS 2024 – ESPLANADE VAN DE KATHEDRAAL VAN SINT-MICHIEL EN SINT-GOEDELE

Na de succesvolle editie van 2023 in de Vauxhall, die maar liefst meer dan 3 500 bezoekers op de been bracht, komt het Belgische festival gewijd aan artisanale cider POMPOMPOM op 24 en 25 augustus a.s. terug voor een 3de editie, en dat alweer op een unieke locatie, namelijk recht tegenover de prachtige Sint-Michiels- en Sint-Goedelekathedraal.

Aangezien de wereldmarkt van de cider sinds 2019 elk jaar met 6% groeit, is het niet verwonderlijk dat POMPOMPOM voor het 3de jaar op rij zijn opwachting maakt met een line-up van een twintigtal Europese ciderboeren, die trots hun cuvées komen voorstellen: robuust en puur van smaak, balancerend tussen bitter, zacht en zuur.

Kortom, een reeks creatieve, fruitige producten, die daarenboven natuurlijk, licht verteerbaar en laag alcolisch zijn. Wie zegt daar nu nee tegen?

Het festival wordt het hele weekend lang muzikaal opgeluisterd met live concerten en DJ-sets. Daarnaast zijn er activiteiten voor groot (en klein) en een food aanbod om duimen en vingers bij af te likken.

PRAKTISCHE INFORMATIE – POMPOMPOM

Zaterdag 24 en zondag 25 augustus 2023, van 12.00u tot 23.00u non-stop. – LOCATIE Sint-Michiels- en Sint-Goedelekathedraal 1000 Brussel

Gratis toegang. Tickets voor ciderproeverijen en catering zijn ter plaatse verkrijgbaar.