Hawaiian opende 4de Gentse vestiging op Kraanlei

Met deze opening bereikt de Belgische Pokébowl-keten 46 restaurants. Hawaiian, de toonaangevende naam in gezonde fastfoodrestaurants, breidt zijn aanwezigheid dankzij groot succes uit met een vierde restaurant in Gent, op de Kraanlei aan het Gravensteen. De opening vond plaats op woensdag 16 oktober. Bij Hawaiian kan je ter plaatse een bowl eten, je bowl als take-away meenemen, óf bestellen voor thuislevering via Deliveroo/UberEats of TakeAway.com (via een dark kitchen).

Met een sterke nadruk op versheid, kwaliteit en gezondheid heeft Hawaiian snel een trouwe fanbase opgebouwd. De nieuwe locatie in Gent biedt dezelfde heerlijke poké bowls waar Hawaiian furore mee maakt. Of je nu een vaste klant bent of de Hawaiiaanse smaken voor het eerst ontdekt, you’ll love it.

Op het menu vind je een verscheidenheid aan poké bowls, bereid met verse, in eigen centrale keuken versneden ingrediënten. Kies uit een menu van samengestelde bowls met verse vis, sappig vlees of verrukkelijke vegan opties. Voor degenen die hun pokébowl willen creëren, biedt Hawaiian de mogelijkheid om je eigen bowl samen te stellen. Kies je favoriete basis, proteïne, mix-ins, dressing en toppings voor een persoonlijke smaakbeleving.

Wat is een poké bowl?

Een poké bowl is een traditioneel Hawaïaans gerecht dat bestaat uit een mix van verse, hoogwaardige ingrediënten. Het begint met een basis van sushirijst, quinoa, gemengde sla of zelfs nacho’s. Vervolgens worden er mix-ins toegevoegd, zoals avocado, edamame, komkommer, en meer. Daar bovenop komt een eiwitbron zoals verse vis (zoals zalm of tonijn), sappig vlees (zoals kip of rundvlees) of smaakvolle vegan opties (zoals tofu of falafel). Het geheel wordt afgemaakt met een smaakvolle saus en toppings zoals sesamzaadjes, wasabi, en lente-uitjes.

Making healthy easy

“We zijn verheugd om ons succesverhaal voort te zetten en onze nieuwe thuis te vinden in Gent,” zegt CEO Mattijs Hermans. “Onze missie is altijd geweest om gezonde voeding toegankelijk en lekker te maken voor iedereen. We kijken er naar uit om de Gentenaars weer te verwelkomen en te verrassen met onze overheerlijke, verse bowls.”

De  nieuwe Hawaiian restaurants zullen niet alleen een breed scala aan poké bowls aanbieden, maar ook een levendige sfeer en een uitnodigende omgeving om te genieten van heerlijk en gezond eten. Of je nu op zoek bent naar een snelle, voedzame maaltijd of een gezellige eetervaring voor het hele gezin, ook deze nieuwe Hawaiian vestigingen zullen daarvoor de ideale bestemming bieden.

Hawaiian blijft zich inzetten voor gezondheid, lekkere maaltijden en klanttevredenheid, en kijkt ernaar uit om de gemeenschap van Gent te verwelkomen in het nieuwste hoofdstuk van hun succesverhaal.

 

Sneak preview : Ook in Nederland werkt Hawaiian aan uitbreiding: Hawaiian opende deze zomer maar liefst twee vestigingen in Amsterdam, en opent de komende maanden ook locaties in Zoetermeer, Rotterdam (2 vestigingen), Den Haag en Breda.

Praktisch:

Hawaiian Gent (vierde vestiging) – Kraanlei 1 – 9000 Gent. Openingsuren Hawaiian (vestigingen in shopping centra kunnen afwijken): elke dag open van 11u-22u

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *