Otomat, het Belgische pizzarestaurant met een hoek af, biedt meer dan alleen pizza. Naast hun iconische en verrassende pizza’s kunnen gasten ook genieten van apero bites en een selectie klassieke cocktails zoals Pornstar Martini, Cosmopolitan, Espresso Martini, Mojito en Moscow Mule. Deze nieuwe toevoegingen maken Otomat de ideale plek om een avond ontspannen in te luiden met smaakvolle hapjes en een frisse cocktail. Perfect om te delen en te genieten met vrienden of familie.
De apero bites zijn perfect om te delen en bieden voor elk wat wils: Potje paté van De Veurn’Ambachtse met tafelzuren en flatbread; Potje rillettes van De Veurn’Ambachtse met tafelzuren en flatbread; Romige hummus met Za’atar en groentjes; Kleine marinara pizza met aioli kruidendip; Labneh & gepofte tomaten; Sardines “Yurrita” met rode ui, citroen en flatbread; Butcher’s dish: Belgische rauwe ham van Noyen, gegrilde witte pens, Greendal kaas, potje paté van De Veurn’Ambachtse, flatbread, augurken, Amsterdamse uitjes en mosterd
Daarnaast zijn er ook sides die perfect zijn als extra gerecht: Coleslaw: witte kool, Amsterdamse uitjes, looksaus en gebakken uitjes; Beetroot salad: rode biet, feta, walnoot, olijfolie en rucola; Hot romaine salad: little gem, Caesar dressing en Grana Padano; Spicy hot carrots: wortel, stracciatella, pikante olie en koriander
Met de introductie van apero bites en cocktails bewijst Otomat opnieuw dat hun aanbod meer is dan pizza alleen. Denk aan originele smaakcombinaties en unieke creaties die een extra dimensie geven aan de bekende Otomat-ervaring.
Herfstig genieten
Onlangs wisselde Otomat van zomerse naar herfstige gerechten op hun seizoensmenu, met verrassende smaken geïnspireerd door zowel wereldse invloeden als Belgische klassiekers. Deze nieuwe gerechten vormen een perfecte aanvulling op de gezellige herfstige sfeer van Otomat.
Samen feestelijk genieten
Bij Otomat draait alles om samen genieten. Of het nu gaat om een cocktail en apero bites, de beroemde pizza’s of een dessert, de gerechten worden altijd geserveerd met een hoek af én een vleugje rock & roll.
Heruitgevonden pizza-ervaring
Otomat heeft de pizza-ervaring heruitgevonden en er een unieke, Belgische twist aan gegeven. De pizzabodems worden gemaakt met dezelfde biergist die wordt gebruikt om Duvel bier te brouwen en krijgen drie dagen de tijd om te rijzen. Dit resulteert in een uiterst dunne en krokante bodem die de basis vormt voor hun bijzondere pizza’s, met toppings van de hoogste kwaliteit. De pizza’s worden gecombineerd met verrassende bierpairings, wat zorgt voor een geheel nieuwe pizzabeleving.
Genieten van een menu op maat
Bij Otomat kies je niet alleen voor losse gerechten, maar kun je ook genieten van een 2- of 3-gangenmenu. Het menu begint met een voorgerecht zoals rillette van De Veurn’Ambachtse of hummus met Za’atar, gevolgd door een pizza naar keuze, en sluit af met een dessert zoals tiramisu of citron givré. Zo wordt een avondje Otomat een complete culinaire ervaring.
Otomat or Notomat, that’s the question
Bij Otomat wordt bezoekers meteen de vraag gesteld: “Otomat or Notomat?” Dit betekent kiezen tussen een pizza met tomatensaus (‘au tomate’) of een variant met zure room of groentespread (‘no tomate’). Beide opties zijn absoluut heerlijk. Voor degenen die niet kunnen kiezen, is er nu een sharing menu waarbij je eentje van elk kan kiezen uit drie kleinere pizza’s, 2 side salads en een dipsaus.
Iconische Pizza’s
Otomat staat bekend om zijn hemelse pizza’s, die ongebruikelijke combinaties bieden die nergens anders te vinden zijn. De nadruk ligt op de allerbeste (Belgische) producten, allemaal met een vleugje rock & roll.
Ook Plantaardig
Het menu van Otomat bevat ook twee plantaardige pizza’s. Dit is niet alleen om de planeet te beschermen, maar ook om te laten zien dat pizza net zo lekker kan zijn zonder kaas en/of vlees.
Stoofvlees op je pizza?
Diegenen die Otomat al langer kennen, weten dat wanneer zij een Vlaamse klassieker “ver-pizza-en”, het resultaat altijd verrassend en smakelijk is. De pizza’s vol-au-vent, tomate crevette, Gentse waterzooi, asperges à la flamande,… gingen de stoofvleespizza al voor, met succes. Al zeggen ze het zelf.
Otomat is een pizzarestaurant, maar niet zoals je het gewend bent. We hebben het concept ‘pizzeria’ heruitgevonden en er onze eigen, unieke en Belgische twist aan gegeven. Met Duvel biergist in het deeg, verrassende toppings van hoge kwaliteit en bierpairings kom je bij Otomat voor een geheel nieuwe pizza beleving. Otomat heeft restaurants in Antwerpen, Brugge, Gent, Leuven en Mechelen.
Otomat biedt ook cadeaubons aan, ideaal om te schenken tijdens de feestdagen. Een cadeaubon is de perfecte keuze voor onder de kerstboom en om samen heerlijke momenten te delen. Je kan ze bestellen op de Otomat website! https://otomat.be/