Apero box by Plus One x Bunch

Geniet deze zomer van een heerlijke aperitiefbox dankzij Casper, Plus One en Bunch.

Momenteel kan je bij de Belgische ghost kitchen Casper reeds terecht voor 7 verschillende keukens, maar speciaal voor de zomer slaan ze de handen in elkaar met Plus One en Bunch. Het resultaat? Een heerlijke apéro box die je via Casper kan bestellen voor take-out of levering aan huis of op locatie. Is het bijna wine o’clock?

Na de opening van hun vijfde vestiging in het designhotel Hubert in Brussel, komt Casper alweer met een nieuw concept op de proppen: de Apéro Box by Plus One x Bunch. Samen met Plus One Rosé, ontwikkeld door onder meer Bazart-zanger Mathieu Terryn, en de verrassende Gentse traiteur Bunch, zorgt Casper er deze zomer voor dat je waar en wanneer je maar wil, geniet van heerlijke drankjes en bijhorende versnaperingen.

SPRANKELEND DE ZOMER DOOR

De lancering van de Apéro Box by Plus One x Bunch gaat gepaard met de introductie van een gloednieuwe versie van de Plus One Rosé: de Plus One Bubblé. Dit nieuwe sprankelende drankje zal beschikbaar zijn in de box samen met enkele heerlijke snacks van Bunch. De box, die geschikt is voor 2 personen, bevat 2 blikjes Plus One Rosé of de nieuwe Plus One Bubblé en snacks waaronder hummus, nootjes en crackers.

Apéro Box by Plus One x Bunch (2 pers.): • Plus One Rosé of Plus One Rosé Bubblé (2 blikjes = 4 serves), • Marinated Olives by Bunch (150g), •            Hummus with harissa by Bunch (150g), • Crackers by Bunch, • A bunch of nuts by Bunch (100g)

De Apéro Box by Plus One x Bunch is beschikbaar voor slechts € 30 bij alle vestigingen van Casper – Antwerpen, Brussel, Elsene, Gent en Leuven – bestellen doe je via eatcasper.com/pickup, Deliveroo, TakeAway en UberEats.

In de zomer van 2020 ontwikkelde Mathieu Terryn van Bazart samen met zijn management Debonair, legendary wijnimporteur Young Charly en het gerenommeerde wijnhuis Artadi, Plus One Rosé. Een fruitige, zalmroze natuurlijke wijn in blik, met organisch gecultiveerde Garnacha druiven van Spanje’s beste wijnproducent te Navarra. In het voorjaar van 2021 breidt het Plus One Rosé gamma uit met een sprankelend nieuw familielid, de Plus One Bubblé.

Voor elke verkochte 4-pack stort Plus One Rosé een 1 euro LIVE2020 fonds, ten voordele van Belgische muzikanten en hun crews. Dat is +1 goede reden om te klinken!