Materne, een smaak van bij ons

Materne lanceert een gelimiteerde collectie van confituren. Naar aanleiding van de nationale feestdag op 21 juli pakt Materne, dé fruitspecialist, groots uit met een gelimiteerde editie van confituren in de kleuren van België. Met de gelimiteerde collectie “Een smaak van bij ons” stelt Materne zijn vijf historische bestsellers voor in een vernieuwd jasje. Met deze gelimiteerde confituurpotten, die nog steeds hun karakteristieke, driehoekige vorm hebben, brengt Materne een ode aan zijn Belgische oorsprong. Alle confituren van Materne zijn 100 % natuurlijk en worden zonder kleurstoffen, bewaringsmiddelen, toegevoegde aroma’s, of dierlijke vetten geproduceerd. De producten van Materne zijn even puur als de confituren bereid volgens het traditionele recept van weleer, met 50% vruchten. Met de gelimiteerd editie “Een smaak van bij ons” brengt de ‘Extra’ confituur van Materne hulde aan de mooiste monumenten van onze hoofdstad, maar ook aan andere Belgische steden. Kan jij de steden herkennen?

Maak kans op 6 bijzondere weekends in eigen land! Gezien de pandemie, zullen heel wat Belgen deze zomer niet naar het buitenland trekken. Daarom biedt Materne je de mogelijkheid om België te (her)ontdekken. Gedurende de zomer, schenkt Materne een weekendje weg naar een bijzondere plek in eigen land. De Belgische fruitspecialist neemt je mee terug naar de basis, terug naar de natuur en laat je proeven van wat ons land te bieden heeft. Neem eenvoudig deel door één van de limited edition confituurpotten met elk hun eigen unieke code in de winkel te kopen, surf naar Materne.com/play en raad welke voorgestelde landschappen Belgisch zijn! Je zal zien, België zal je verrassen!

Meer informatie over de wedstrijd kan je terugvinden op de gelimiteerde confituurpotten die vanaf 21 juli 2021 verkrijgbaar zijn in de winkel.

Materne, recht uit het hart.