Avondklok en nieuw levensritme: Le Berger maakt zich op voor de winter

Het cosy en stijlvolle hotel le Berger gaat niet in quarantaine. Integendeel zelfs, je kan er van een nieuwe alternatieve formule genieten die aansluit bij onze reguliere activiteiten. We merkten immers dat er in deze vreemde tijden heel wat mensen zijn die niet meer de hele tijd op hun eentje thuis willen zitten. Of mensen die net extra rust nodig hebben: alleen, maar niet geïsoleerd.

Le Berger bedacht dus een bijzondere formule, een variant op een “familiepension”, waarbij je de kamers met hun intieme en warme design per week of per maand (dus voor de lange termijn) kan huren. De ongeveer honderd kamers van le Berger en Jardin Secret zweven qua uitstraling tussen hotel en jeugdherberg. Nu zijn ze omgetoverd tot echte studio’s waarin je je kan terugtrekken, weg van de quarantaine, maar mét ontbijt en diner (vijf avonden per week). Menu’s zoals bij je thuis, uitgedacht door een kok en samengesteld uit een soep, dagschotel en dessert.

De volledige benedenverdieping van de le Berger werd ingericht als gemeenschappelijke ruimte en beschikt net zoals de beste coworkingspaces over gratis wifi, zodat je er volledig op je gemak kan leven en werken. En dat vanaf 44 € per dag, prijs naargelang het aantal personen, in een standaard- of superior kamer. Per maand komt dat neer op een huurprijs van zo’n 1300 €, inclusief de hele dag door warme dranken, vrije toegang tot een volledig uitgeruste wasplaats en een nabijgelegen fitnessruimte.

Een uitstekend alternatief voor de opgelegde eenzaamheid of het onverhoeds op elkaars lip zitten. Beschouw het hotel als jouw bubbel (voor je welzijn en/of gezondheid), zonder verplichtingen, maar met naleving van de veiligheidsvoorschriften.

In de formule is inbegrepen: • Kamer met eigen badkamer.. • Food & Beverage : o Het ontbijt is inbegrepen en wordt elke ochtend opgediend in het restaurant: koffiekoeken, broodjes, kaas, charcuterie, confituren, ontbijtgranen, yoghurt, fruitsap, warme dranken. o 7 diners per week inbegrepen. Het diner wordt tussen 19.00 en 20.30 u. opgediend in het restaurant. Je moet ten laatste ‘s ochtends voor diezelfde avond reserveren. o Koffie, thee en water zijn gedurende het hele verblijf inbegrepen. o Frisdranken, bier en wijn zijn tegen kostprijs te koop aan de receptie. o Snacks (chips, droge worstjes, crackers, candybars, fruit) zijn tegen kostprijs te koop aan de receptie. • Wifi – • Toegang tot gemeenschappelijke ruimtes, zowel binnen als buiten, om er te werken, lunchen, dineren, of gewoon te chillen (restaurants van le Berger en Jardin Secret, zithoekjes, terras en tuin). • Toegang tot wasplaats: wasmachine, droogkast, strijkijzer en strijkplank. • Toegang tot fitnessruimte – • Op aanvraag is een mini-koelkast mogelijk. – • Op aanvraag is een kluisje mogelijk (voor standaardkamers aan de receptie, voor de kamers van Jardin Secret op de kamer zelf). – • Toegang tot fietsenparking. • Toegang tot parkeergarage (tegen extra kost en onder voorbehoud van beschikbaarheid).

Hôtel Le Berger – Herderstraat 24 – 1050 Brussel – T. +32 (0)2 510 83 40 – info@lebergerhotel.be – www.lebergerhotel.be/pension-de-famille

Hôtel Jardin Secret – Herderstraat 22 – 1050 Brussel – T. +32 (0)2 510 83 49 – info@jardinsecrethotel.be – www.jardinsecrethotel.be/pension-de-famille