Hotel Heritage en Restaurant Le Mystique in Brugge

“Private Dining” op de kamer !

 

Hotel Heritage en hun in-house Restaurant Le Mystique laten zich niet uit het lood slaan door de nieuwe Corona lock down. “Je erbij neerleggen is gemakkelijk maar nefast voor de continuïteit van de business”, zegt Johan Creytens, eigenaar en uitbater van Hotel Heritage. “Na de aankondiging van de nieuwe maatregelen zijn we onmiddellijk met het voltallige team samen gekomen en gestart van een wit blad”, zegt Johan. “En we moeten snel schakelen want de gasten die bij ons hebben geboekt voor de komende dagen en weken willen antwoorden en mogelijks een oplossing om alsnog te kunnen komen”.

“Mensen zijn bereid om zich perfect aan de regels te houden maar willen ook toch wel blijven genieten en bij ons kan dit. Brugge blijft een magisch decor voor een topverblijf maar ook culinair moet het plaatje ingevuld worden”.

“We houden van uitdagingen en denken “out of the box”, zegt Chef Gregory Slembrouck van het restaurant Le Mystique. We gaan de gasten culinair verwennen in de kamer!

EEN ONVERGETELIJKE “PRIVATE DINING” EXPERIENCE IN EEN PRACHTIG DECOR

Prachtige, individueel gedecoreerde kamers met puur 5-sterren comfort. Hotel Heritage innoveert en brengt zijn gasten een echte 5-sterren service met een creatief menu voor een echte “luxueuze ervaring met private dining”.

Een verjaardag, een huwelijksverjaardag, wat de gelegenheid ook mag zijn, Hotel Heritage zorgt dat het een memorabel moment wordt ondanks deze moeilijke tijden. Romantischer kan deze private dining voor 2 in de kamer niet. Een echte “tête à tête” of noem het een “candle light dinner”, het valt allemaal onder dezelfde noemer om een speciaal moment echt onvergetelijk te maken.

Er wordt gestart met een eerste klop op de deur met de Champagne en amuses. Tijd nemen om te genieten. Een overheerlijke 3-gangen menu wordt per gerecht afgezet aan de kamer, want binnen komen kan niet. De kamer wordt als bubbel voor de gasten behouden. De sommelier zorgt voor de passende wijnen die per gerecht worden mee geserveerd. Uiteraard wordt dit alles binnen de Covid-maatregelen gedaan om de veiligheid van de gasten te vrijwaren.

Iedere gang wordt per dienblad mooi achtergelaten aan de deur, op een standaard, die de gasten overnemen en zelf binnen dragen in de kamer tot op hun tafel. Nog plaats voor een afzakkertje, een “nightcap”?

Een goed gevulde minibar staat eveneens ter beschikking in de kamer, van frisdranken, een fris biertje, Champagne of een lekkere Cognac of Whisky. Uiteraard zijn alle flesjes keurig ontsmet waarna de minibar verzegeld wordt tot de gast deze zelf opent voor persoonlijk gebruik.

Deze schitterende in-room “private dining experience” start vanaf maandag 2 november en kan zowel telefonisch als online geboekt worden – ref “Gourmet Experience” – pakket met prijs vanaf € 455 voor 2 personen/ één nacht

Te boeken op www.hotel-heritage/reservation

Hotel Heritage – Niklaas Desparsstraat 11 – 8000 Brugge – Tel +32 (0)50 444 444 – www.hotel-heritage.comwww.lemystique.be