Back to school – croquewafel

RECEPT 3: CROQUEWAFEL MET BEENHAM, BASILICUM EN TOMAAT

 

INGREDIËNTEN (4 personen) : 2 vellen kant-en-klaar bladerdeeg – 8 sneetjes Passendale Classic Bio – 8 sneetjes beenham – 1 bot basilicum – 1 doosje zongedroogde tomaten – Wafelijzer

BEREIDINGSWIJZE

Snij de basilicum en de zongedroogde tomaten fijn en verdeel gelijkmatig over 1 vel bladerdeeg – Beleg met de sneetjes beenham en Passendale Bio kaas en leg er het tweede vel bladerdeeg op – Snij het bladerdeeg in stukken zodat ze in het wafelijzer passen (vorm maakt niet uit) – Laat de wafels 5 minuten in het wafelijzer bakken, haal ze eruit wanneer ze krokant en goudbruin zijn

KIDSVERSIE: WACKO WAFELTROETELS

HOW TO

Snij de gebakken wafels in driehoeken -Maak oogjes uit groenten naar keuze (bv. komkommer en olijven). – Maak tanden van reepjes Passendale Bio kaas. – Maak een tong uit beenham