BoCConi a Casa – Brussel

BoCConi a Casa brengt de gedroomde Italiaanse levensstijl tot leven met een modern Italiaans team, gedreven door uitmuntendheid, passie en creativiteit. Dit is de nieuwe fijne eetervaring die een zeer onderscheidende service kan bieden voor besloten diners of exclusieve recepties die thuis worden georganiseerd.

De keuken staat onder toezicht van de Italiaanse Maestro Fulvio Pierangelini, wereldberoemd door zijn bekroonde restaurant en geliefd vanwege zijn uitbundige masterclasses en zijn edgy, intuïtieve en trendsettende recepten. Als Creative Director of Food voor Rocco Forte Hotels transformeert hij het culinaire aanbod, creëert en vernieuwt de traditionele Italiaanse ervaring met sensationele gerechten, terwijl de getalenteerde BoCConi chef-kok Igor Rosi grootste recepten creëert met de eenvoudigste Italiaanse ingrediënten.

Met veel passie worden kleurrijke gerechten ontworpen zoals de fijnste schilderijen met als resultaat een uniek privé evenement bij de gasten thuis.

In het culinaire programma “BoCConi A Casa” vinden we verse, seizoensgebonden en zorgvuldig geselecteerde producten, waaronder de kenmerkende vitello tonnato, la Panzanella en mozzarella di bufala, de live cooking risotto met prei en zeebarbeel, de vis van de dag “Acqua Pazza” met seizoensgebonden groenten, de traditionele Siciliaanse caponata, de Tiramisù BoCConi en de Belgische wafel met Italiaanse ricotta en vijgen.

Het BoCConi-team zorgt voor de gasten met een persoonlijke begeleiding van uw event; van de menustijl tot de muzikale sfeer, inclusief de gewenste service en decoratie. Het concept stelt mensen in staat om de kunst van vivere bene te ontdekken en thuis authentieke Italiaanse smaken te proeven, in het comfort van hun eetkamer, omringd door vrienden of familie.

BoCConi A Casa is ideaal voor groepen van 6 tot 30 personen; gepersonaliseerde menu’s, aanbiedingen en prijzen op aanvraag.

RESERVATIES BOCCONI A CASA: T: 02- 5474700 – cferrigno@roccofortehotels.com

HOTEL AMIGO – Rue de l’Amigo 1-3, 1000 Brussels — www.roccofortehotels.com