Bongiorno lanceert Meloncello

Uw Nieuwe Favoriete Zomerdrank

 

Bongiorno, alom geprezen als dé autoriteit op het gebied van Italiaanse spirits, heeft de smaak van de zomer opnieuw gedefinieerd met de lancering van Meloncello, een spirit die belooft de nieuwe ‘summer essential’ te worden. Vincenzo Bongiorno, de drijvende kracht achter het merk, heeft na een zorgvuldige zoektocht de ultieme zomersmaak gevangen in een fles: een likeur op basis van Cantaloupe meloenen.

Deze nieuwe toevoeging aan La Famiglia Bongiorno is perfect voor die warme zomerdagen en zwoele avonden. Meloncello kan on the rocks, maar leent zich ook uitstekend als veelzijdige basis voor zomercocktails. Mix het bijvoorbeeld met Fever Tree tonic of voeg een sprankelende toets toe met Prosecco om een Spritz te maken,  afgewerkt met een blaadje basilicum voor een verfrissende twist.

“Met Meloncello willen we een nieuwe traditie starten”, zegt Vincenzo Bongiorno. “Het is niet alleen een ode aan de zomer, maar ook aan de rijke, gastronomische cultuur van Italië. Wij geloven dat Meloncello bij elke slok de zon doet schijnen, waar je ook bent.”

Meloncello is vanaf 25 mei verkrijgbaar bij drankenhandel (Prik&Tik, Districo, BelBev enz…) en in de betere horecazaken. Bereid je voor om je zomer te verrijken met de smaak van La Bella Italia. Salute….

Bongiorno Spirits staat bekend om zijn authentieke Italiaanse karakter en brengt al generaties lang de fijnste smaken van Italië naar spirit liefhebbers over de hele wereld. Met een passie voor kwaliteit en innovatie blijft Bongiorno de standaard zetten in de wereld van fijne spirits. www.bongiorno.eu Con amore e passione