SodaStream lanceert nieuwe Classic-fruitsmaken

Pink Grapefruit, Red Berries en Orange Mango – Verfrissend, fruitig en zonder toegevoegde suikers

SodaStream, het toonaangevende merk voor het zelf bereiden van bruisende drankjes, blijft haar smakenassortiment verder uitbreiden. Na de populaire frisdranksmaken Pepsi, Lipton Ice Tea, 7UP en Mirinda (en hun Zero-varianten), kunnen consumenten nu ook verfrissende dranken bereiden met de gloednieuwe Classics-fruitsmaken van SodaStream: Pink Grapefruit (pompelmoes), Red Berries (rode bes) en Orange Mango (appelsien-mango) – zónder suiker.

De nieuwe smaaklijn is ideaal om je eigen limonades deze zomer te creëren, of om uit te pakken met verrassende mocktails/cocktails tijdens het tuinfeest met vrienden. Alle SodaStream Classics zijn vrij van toegevoegde suikers. De smaakflesjes zijn gemaakt van 100% gerecycleerde rPET.

Met de smaken van SodaStream kunnen consumenten tot wel 9 liter verfrissende dranken bereiden, op elk gewenst moment ( indien bereid volgens de instructies). Gewoon kraantjeswater bruisend maken met een SodaStream-bruiswatertoestel, een smaak toevoegen en klaar! Een plezierige manier om gehydrateerd te blijven.

“Met onze nieuwe reeks fruitsmaken willen we mensen laten genieten van heerlijke én gezonde drankjes,” zegt Johan Schepers, General Manager van SodaStream Benelux. “Ons doel is om het bereiden van verfrissende dranken thuis zo eenvoudig en plezierig mogelijk te maken, en bij te dragen aan een gezonde levensstijl en een duurzamere planeet.”

De nieuwe SodaStream Classics-fruitsmaken zijn verkrijgbaar in de webshop van SodaStream en bij Colruyt. Prijs: 5,99 euro