Bouchery pop-up in Flagey – verlengd tot 2 juni 2018

Bouchéry gaat op reis en neemt mee… al wat het nodig heeft om de bevolking van het Flageyplein en omstreken te verleiden met zijn specialiteiten!

Geïnspireerd door confrater Christophe Hardiquest en zolang de werken in hun straat duren, neemt het team van Bouchéry met een pop-up tijdelijk zijn intrek in de gebouwen van het vroegere restaurant Marie in de Alphonse de Wittestraat 40 te Elsene. Ze staan voor u klaar ’s middags en ’s avonds van 20 februari tot en met 2 juni, van dinsdag tot zaterdag.

Op de middag kunt u er genieten van een vegetarisch buffet tegen de prijs van 21 euro, ’s avonds zijn er twee verrassingsmenu’s, waarvan een met 3 gangen tegen 45 euro. Op zaterdag kunt u er bovendien terecht voor een lekkere brunch.

De tijd waarin de sterrenrestaurants enkel uit noodzaak een vegetarische schotel inlasten in hun menu’s is lang voorbij. De milieubewuste chef Damien Bouchérie en zijn vennoot Bénédicte Bantuelle hebben zich helemaal toegelegd op deze in veel eetgelegenheden nog onontgonnen niche en bieden elke middag van de week een vegetarisch zelfbedieningsbuffet aan 21 euro. Dit vegetarisch buffet met streek- en seizoensproducten wordt dagelijks bereid op een gedurfde en gevarieerde manier, met groentesappen, heerlijk bereide groenten, graanproducten van weleer en al wat afkomstig is van de pluk. Voeg daarbij nog aangepaste wijnen en de meest verrukkelijke desserten, en het water loopt u nu al in de mond.

Hier maakt men resoluut komaf met de heilige huisjes van de traditionele gastronomie. De klant kan zich verwachten aan een innovatieve, hoogstaande keuken en een relaxte sfeer. ’s Avonds heeft u de keuze tussen twee verrassingsmenu’s, waarvan een met 3 gangen tegen 45 euro. Op zaterdag is het er lekker brunchen zoals thuis, maar dan nog beter. U kunt in de keuken zelf uw bord opscheppen, in de potten van de chef kijken, genieten van al wat lekker is en… daarna weer van voor af aan beginnen.

Met zijn bescheiden prijzen, origineel concept en ontspannen sfeer lijkt de popup van Damien en Bénédicte nu al dé place to be voor al wie houdt van duurzaam en gezellig eten.

Boek nu op 02 332 37 74 – www.bouchery-restaurant.be