Deliveroo levert Belgisch menu voor Eurovision

Op zaterdag 12 mei is het zo ver: de grote finale van Eurovision 2018! Met welk land ga jij uit volle borst meezingen terwijl je in spanning afwacht tot de winnaar bekend is? Deliveroo duimt alvast mee voor de overwinning van onze Belgische Sennek en maakte speciaal voor haar een Belgische Eurovision menu!

Samen naar de finale van Eurovision kijken en alle liedjes meezingen is voor velen een jaarlijkse traditie. Deliveroo wil ervoor zorgen dat die traditie stand houdt door te zorgen voor heerlijk eten! Van 8 tot 12 mei is het namelijk mogelijk om een speciaal Belgisch Eurovision menu te bestellen via een unieke link op de website om onze Belgische inzending te steunen.

Van Belgische frietjes tot vol au vent en groentenquiche. Je kan het zo gek niet bedenken of je kan het bestellen. Geniet samen met je vrienden van heerlijk eten en een spannende finale!

Hieronder alle restaurants waar je een Eurovision menu kan bestellen: De Poulin (Brugge), ‘t Hof van Rembrandt (Brugge), Wasbar (Gent en Antwerpen), Potatolicious (Gent), Poule & Poulette (Gent en Antwerpen), Balls & Glory (Gent, Brussel, Antwerpen en Leuven),            De Bomma (Antwerpen), Cafe Belge (Mechelen), Puro (Mechelen), Croque ‘N roll (Leuven), Tarterie (Kortrijk), Maona (Kortrijk), Amon Nanesse (Luik), La cafétaria (Luik), Volle gas (Brussel) en Maison Dandoy (Waterloo).

Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 35.000 van de meest geliefde restaurants, evenals meer dan 30.000 rijders om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo’s hoofdkantoor bevindt zich in Londen. Het bedrijf werkt met meer dan 1.000 werknemers in kantoren over de hele wereld.

Deliveroo is actief in meer dan 200 steden in 12 landen, waaronder Australië, België, Frankrijk, Duitsland, Hongkong, Italië, Ierland, Nederland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten en het Verenigd Koninkrijk. In België is Deliveroo marktleider en actief in 10 steden. De bezorgservice werkt in ons land met meer dan 1.400 restaurants.  www.deliveroo.be