Carrefour Café, een nieuwe ervaring in Carrefour-winkels

  • Carrefour België is leider in de voedseltransitie en biedt haar klanten een nieuwe food-ervaring – Carrefour België beantwoordt aan de vraag naar maaltijdoplossingen voor elk moment van de dag met een brede waaier aan gezonde maaltijden om de klanten aan te zetten om beter te eten – • Talrijke extra diensten om het verblijf in deze ruimte zo aangenaam mogelijk te maken (wifi, oplaadpunten, …)

Carrefour België bedacht een innovatief concept om aan zijn klanten een nieuwe consumptieruimte te bieden, het zogenaamde Carrefour Café. Deze ruimte van 82m² opent haar deuren in de Carrefour Market van Belle-Île. Klanten vinden er een ruime keuze aan maaltijdoplossingen voor elk moment van de dag. Carrefour speelt zo in op de groeiende vraag naar maaltijden om buitenshuis te nuttigen.

In het Carrefour Café kunnen klanten goed en gevarieerd eten. Een groot deel van de maaltijden wordt ter plaatse bereid, met lokale producten. Het hele aanbod aan snelle maaltijdoplossingen zal in deze zone gegroepeerd worden. De klant heeft de keuze tussen verrukkelijke salades, knapperige belegde broodjes, verse quiches bereid door een lokale aanbieder, heerlijke sushi’s of het smaakvolle gamma Carrefour Lunch Time. Er is voor elk wat wils. Gecombineerde aanbiedingen (maaltijd + drankje) zijn uiteraard ook verkrijgbaar. De klant kan de maaltijd vergezellen met een kopje aromatische koffie of een vers geperst glas sinaasappelsap. Steeds meer consumenten hebben niet langer de tijd om thuis te eten, daarom biedt Carrefour een productaanbod voor elk moment van de dag tegen betaalbare prijzen.

Het Carrefour Café slaat de brug tussen de wereld van de grote distributie en de restauratie. Het is ook de ideale plek om Carrefour-producten, Carrefour Bio en zelfgemaakte producten te promoten door workshops ter plekke te organiseren. Alle maaltijden kunnen ter plaatse worden gegeten, in een aangename consumptieruimte die uitkijkt op de winkelgalerij.

Voor de klant houdt dit enkel voordelen in. Naast de uitgebreide food-oplossingen en een gezellige sfeer genieten de klanten ook van tal van andere gemaksoplossingen. Dankzij de gratis wifi-connectie surfen ze op het internet, ze kunnen er hun smartphone, tablet of pc opladen en bereide maaltijden opwarmen in de microgolfoven.

In de loop van 2019 zal Carrefour gelijkaardige foodcorners openen in andere winkelpunten.

Het Carrefour Café is geopend gedurende de openingsuren van de Carrefour Market van maandag tot zaterdag van 9.00 uur tot 20.00 uur, op vrijdag tot 21.00 uur.